• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Taciz ve tecavüz olayları bitmiyor! CHP'li isim müstehcen görüntüler sonrası istifa etti

Yeniakit Publisher
2022-06-24 08:00:00 - 2022-06-24 08:15:19
Taciz ve tecavüz olayları bitmiyor! CHP'li isim müstehcen görüntüler sonrası istifa etti

Taciz ve tecavüz olaylarıyla gündemden düşmeyen CHP'de yeni bir mide bulandıran olay patlak verdi. Zonguldak'ta CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Burhanettin Çakır, bir kadın tarafından görüntülü aranarak müstehcen görüntülerinin çekildiği iddiası üzerine hem İl Genel Meclisi Üyeliğinden hem de partisinden istifa etti. CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, ise yaşananlardın herkesin başına gelebileceğini iddia ederek "Hatasının karşılığını İl Genel Meclisi ve parti üyeliğinden ayrılarak görmüştür" dedi.

Taciz ve tecavüz olaylarıyla gündemden düşmeyen CHP'de Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Burhanettin Çakır'dan, bir kadınla görüntülü görüşmesine ait müstehcen görüntüleri üzerinden şantajla para talep edildi. Bunun üzerine Burhanettin Çakır, emniyet güçlerine giderek şikayetçi oldu. Kamuoyunda yaşanan tartışmaların ardından Burhanettin Çakır hem il genel meclisi üyeliğinden hem de partisinden istifa etti.

Yaşananların ardından CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Çakır'ın sanal ortamda komploya uğradığını iddia etti. Çakır'ın hem il genel meclisi hem de parti üyeliğinden istifa ettiğini söyleyen Köktürk, "Üzülerek görmekteyiz ki sanal ortamda komploya uğrayan ve kendisinden tehditle para istenen partili üzerinden birçok yanlış bilgi barındıran haberler yerel basında yer almaktadır." dedi.

Köktürk konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yaşananlar her bireyin başına gelebilecek tarzda ve ders niteliğindedir. Benim genel olarak vatandaşlarıma da buradan seslenişim, sanal ortamda sosyal ağlardan tanımadıkları numaralardan gelen canlı görüntülü aramalara cevap vermemeleridir. Çünkü buralardan değişik tuzaklar kurulabilmektedir. Bu komploya uğrayan arkadaş elbette hatalıdır. Hatasının karşılığını ise İl Genel Meclisi ve parti üyeliğinden ayrılarak görmüştür. Bunun dışında söyleyecek sözümüz yoktur. Kendisinin şu anda CHP ile ilgili bağı bulunmamaktadır."

CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BEN GÖREMEDİM YA SEN

KAMALİSTLERDE, CHP DE BİR TANE OLSUN SUÇA, AHLAKSIZLIĞA BULAŞMAMIŞ VAR MI? En namuslularından bir önceki LİDERLERİ D.BAYKIL evli sekreterinin ırzına geçip, TECAVÜZ ETTİĞİ kamal paşanın koltuğunu bırakmak zorunda kaldığı halde HALA NAMUSLU BİR VEKİL TBMM Üyesi olarak "İT SÜRÜLERİNE" (yoldaşları sırrının tabiridir) SEÇTİRMİŞLERDİ. Şimdiki liderleride TÜRKİYEYE "NAMUSSUZ SİYASETİ VAAT EDEN" (seçim öncesi NAMUS SÖZÜ VERDİĞİ HALDE UYMADIĞINDAN) NAMUSSUZ keMAL VAR. Başları ahlaksız, namussuz ise alttakiler gayri meşrulukları saymakla bitmez. MUŞLUADAM

KAMALİSTLERDE, CHP DE BİR TANE OLSUN SUÇA, AHLAKSIZLIĞA BULAŞMAMIŞ VAR MI?

KAMALİSTLERDE, CHP DE BİR TANE OLSUN SUÇA, AHLAKSIZLIĞA BULAŞMAMIŞ VAR MI?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23