• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şubeye asılan bayrağa dikkat! Oda TV – İş Bankası kavgası kızıştı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Şubeye asılan bayrağa dikkat! Oda TV – İş Bankası kavgası kızıştı

CHP'nin yönetiminde bulunduğu İş Bankası ile Oda TV'nin kavgası kızışıyor. İşte kavgada açılan yeni cephe...

Hintli Müslümanların yardım için gönderdiği paralarla kurulan İş Bankası, Türkiye'nin önünde takoz vazifesi gören Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) zengin etmeye devam ediyor.

CHP, Mustafa Kemal'in vasiyeti diye sahiplendiği bankada istediği gibi at koşturuyor. Yönetimine CHP'lilerin atandığı banka muhalif medya ve trollerin ceplerini parayla dolduruyor.

Dağıtılan arpadan payını alamayan muhalif Oda TV de başlattığı isyan savaşında yeni cepheler açmayı sürdürüyor.

Oda TV  "Ne yaptın İş Bankası… Odatv fena yakaladı" başlıklı haberinde, CHP'nin bankasını ifşa etti.

"Rusya-Ukrayna savaşında Türkiye tarafsız bir dış bir politika sergilerken İş Bankası’nın Gürcistan’daki şubesine Ukrayna bayrağı astığı görüldü." ifadeleri kullanılan haberin devamında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği mücadeleye dikkat çekildi.

İşte haberin devamı:

"...

ERDOĞAN’IN ÇABALARI

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, batılı ülkelerin yaptırımlarına katılmadı ve aksine, savaşın sona erdirilmesi için yoğun çaba sarf etti.

Türkiye'nin bu tutumu, NATO müttefiki olmasının getirdiği yükümlülükler ile Rusya ile olan geleneksel ilişkilerini dengeleme ihtiyacından kaynaklandı. Türkiye, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırganlığını kınarken, aynı zamanda Rusya ile enerji ve ticaret gibi alanlarda işbirliğini sürdürmeye devam etti.

Türkiye'nin arabuluculuk rolü, özellikle İstanbul'da yapılan ateşkes görüşmeleri ve tahıl koridoru anlaşması ile öne çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin adil ve dengeli bir duruş sergilediğini ve Ukrayna'nın NATO'ya katılımını desteklediğini belirtti.

Bu denge politikası, Türkiye'nin uluslararası arenada hem Batı hem de Rusya ile ilişkilerini koruma çabasını yansıttı. Türkiye, savaşın sona erdirilmesi ve barışın sağlanması için diplomatik çabalarını sürdürüyor.

İŞ BANKASI FENA YAKALANDI

Tüm bu gelişmelerin yanında 26 Ağustos 1924 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türkiye İş Bankası’nın Gürcistan Tiflis’teki şubesine Ukrayna bayrağı astığı görüldü.

İş Bankası bu hamlesiyle Türkiye’nin denge politikasına karşı bir tutum sergilemiş oldu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Azrail

Israil vur hepsine.Sag birakma.Bunlardan bir halt olmaz.

Adnan

İş bankası hazineye devredilirse nasıl olur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23