• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

SP liderinden Suriyelilere yapılan yardımları kesme çağrılarına tepki!

Yeniakit Publisher
2019-06-16 11:21:00 - 2019-06-16 11:22:46

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
SP liderinden Suriyelilere yapılan yardımları kesme çağrılarına tepki!

Ülkemizde yaşayan Suriyelilere yapılan yardımların kesilmesi çağrılarına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan tepki geldi.

Türkiye'nin birçok yerinde iç savaştan kaçan Suriyelilere "yardım edilip edilmemesi" gündeme gelmişti.

Bazı belediyeler, 31 Mart seçimlerinden sonra devraldıkları belediyelerin yardım ettiği Suriyeli mültecilere karşı, yardımları kesmişti.

"Bize yakışmaz"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,  partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Saadet lideri konuşmasında, Türkiye'de son günlerde yaşanan Suriyeliler için yardım kesilme çağrısı hakkında da konuştu.

Karamollaoğlu bu çağrıların doğru olmadığını belirterek  "Suriyeli mülteciler meselesini bize yakışmayan tavırlarla çözmemiz mümkün değildir. Bizim milletimiz Suriye olaylarından bu yana gösterdiği kadirşinas ve misafirperver tavırla dünyaya bu konuda örnek olmuştur.” ifadesini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23