• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Söz vermişti, sözünü tuttu! AK Partili Ejder Açıkkapı ilk olarak iletişim bilgilerini paylaştı

Yeniakit Publisher
2023-06-03 00:58:00 - 2023-06-03 01:01:46
Söz vermişti, sözünü tuttu! AK Partili Ejder Açıkkapı ilk olarak iletişim bilgilerini paylaştı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, mazbatasını alır almaz iletişim bilgilerini kamuoyu ile paylaşma sözünü tuttu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, seçim öncesi temaslarında verdiği, "Kapımız açık olacak" sözünü tuttu.

TBMM'de yemin ederek resmen milletvekili olan AK Partili Açıkkapı, iletişim bilgilerini kamuoyuyla paylaştı.

Açıkkapı şöyle konuştu:

Bizler seçim kampanyası sürecinde bir konunun altını özellikle çizdik. AK Parti'nin bir dava hareketi olduğunu, gücünü milletinden aldığını ısrarla dile getirdik. Şimdi biz gücümüzü aldığımız milletimize kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz. Altını çizdiğimiz bir diğer konu ise yine partimizin boş ve yalan vaatlerle değil somut hizmetlerle vatandaşın gönlünde taht kurduğuydu. Biz sözümüzde durduk. Ben hemşehrilerimize bir söz vermiştim, kapım hep açık olacak demiştim. Bunu daha ilk günlerden yapıyoruz. Şimdi sıra hizmette. Hemşehrilerimiz bu konudan da emin olsun. Biz tutamayacağımız sözlerle milletimizi birileri gibi oyalamayacağız. Elazığ'ımızı Türkiye yüzyılına hazırlamak için gövdemizi taşın altına koyarak ne gerekiyorsa yapacağız.

Açıkkapı bilgilerini Twitter hesabından paylaştı:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kaportacı salim usta sanayiden

böyle insanlara vekil olarak çok ihtiyacımız var.tabi Türk Halkını temsil edecek.

midyatlı

sayın vekilim siz meclisteki telefonu vermenize gerek yok zaten bu bilinen telefon bunu kapatma şansınız yok ki bu durumda çok komik oluyorsunuz cebini ekle 'ki hatan telafi olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23