• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyayı salladı! İşte muhalefetin 2021 skandalları

Yeniakit Publisher
2021-12-31 22:54:00 - 2021-12-31 22:54:52

AK Parti Gençlik Kolları, sosyal medyadan muhalefet partilerinin 2021 yılındaki skandallarını içeren bir video yayınladı.

AK Parti Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda muhalefet partilerinin genel başkanlarının ve temsilcilerinin 2021 yılında tepki toplayan açıklamaları ve skandalları yer aldı.

CHP, İYİ Parti ve HDP’nin vatandaşlara karşı fiziki ve sözlü hakaretlerine yer verildi. Ayrıca yapılan paylaşım, CHP’nin resmi sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yıl ile ilgili "Yeter ki yeter de" videosuna da göndermelerde bulunuyor.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan CHP’nin resmi Twitter hesabını etiketleyerek “2021 Z raporunuz” açıklamasıyla CHP’ye gönderme yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yavuz 1517

BÜYÜK TÜRKİYE'nin BÜYÜK LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz. BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN yeni yılını kutluyor; ÜLKEMİN yeni yılında fetö'ye ve pkk'ya kan kusturmaya devam etmesi en büyük dileğimiz. Zilletçilere ve çapulcu tayfasına asla fırsat vermeyeceğiz. Sonuna kadar BAŞKAN ERDOĞAN, sonuna kadar AK PARTİ demeye devam edeceğiz. Haziran 2023'ü sabırsızlıkla bekliyoruz.

mutmaine

kalp gözü görmeyince videoda yüklesek, çivi yazısıyla da yazsak...faydası yok...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23