• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal sonrası RTÜK'e şikayet yağdı!

Yeniakit Publisher
2018-03-09 09:05:00 - 2018-03-09 09:07:40

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Skandal sonrası RTÜK'e şikayet yağdı!

Geçtiğimiz günlerde konuğu Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" diyen Seda Sayan, için RTÜK'e şikayet yağdı. Şikayetlerin ardından RTÜK harekete geçti.

Seda Sayan'ın kendi adını taşıyan programında manken Ece Gürsel'e sarf ettiği "Kız yazık, ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var" sözleri kamuoyunun büyük tepkisini çekti. Tepkilerin ardından RTÜK de duruma el atmaya karar verdi.

Sabah gazetesinden Selçuk Adıgüzel'in haberine göre, programın yayımlanmasının ardından geçen iki gün içinde RTÜK şikâyet yağmuruna tutularak 500'den fazla şikâyet iletildi. Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetler üzerine RTÜK'ün inceleme başlattığı öğrenildi.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23