• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal sonrası derin sessizlik! DEVA Partili 'Yahudi locasının kadın avukatı' kayıplara karıştı

Yeniakit Publisher
2020-12-30 15:03:00 - 2020-12-30 15:19:00
Skandal sonrası derin sessizlik! DEVA Partili 'Yahudi locasının kadın avukatı' kayıplara karıştı

Gazeteci Fazıl Duygun'un deşifre ettiği İsrail vatandaşı DEVA Partisi Hatay il teşkilatı üyesi Av. Shayma Chanak kayıplara karıştı.

Gazeteci Fazıl Duygun, mason locasının avukatı İsrail vatandaşı Shayma Chanak adlı kadının DEVA Partisi Hatay il teşkilatında görevli olduğunu deşifre etti.

'Mason locasının avukatı' iddiası

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Gazeteci Duygun, "Deva Partisi, Hatay il teşkilatında görevli Avukat Sheyma hanım, kendisi Siyonizmi çok derinden benimsemiş ve aynı zamanda Mason locasının da avukatıdır. Kamuoyunun bilgisine." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de kayıtlı hattını iptal etti

Fazıl Duygun'un hakkındaki paylaşımından sonra kayıplara karışan DEVA Partili Av. Chanak'ın tüm sosyal medya hesapları ile Türkiye'de kayıtlı cep telefonu hattını iptal ettirdiği ortaya çıktı.

Derin sessizlik!

DEVA Partili olmakla birlikte mason locasının avukatlığını yaptığı da iddia edilen Av. Chanak sırra kadem basarken, DEVA Partisi Hatay yönetiminden henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kibarcik

NANKÖRLERE VEFASIZLRA VB LERINE İTHAF OLUNUR REZILLIGINIZ DAHADA RTACAK VESELAM

Mustafa

Heeyy uyanın artık millet sabah oldu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23