Skandal ötesi sözler! CHP Üyesi değil sanki Netanyahu’nun partisinin üyesi
Gözü dönmüş terör devleti İsrail, Orta Doğu’yu tüm dünyanın gözü önünde kan gölüne çevirirken CHP PM Üyesi Ali Haydar Fırat, İsrail'in hedefinin Türkiye olmadığını iddia etti. CHP'li Fırat'ın skandal ötesi sözlerine tepki yağdı.
Ortadoğu'daki savaş tehlikesine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İsrail Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek" sözlerini hazmedemeyen Fırat katıldığı televizyon programında Siyonistlerin amacının Türkiye olmadığını öne sürerek bir skandala imza attı.
CHP’li Fırat’ın, adeta Natanyahu’nun sözcülüğünü yapar gibi, "Bunların hiç bir gerçekliği olmadığını halkımız bilsin. Bütün otoriter rejimler kendi varlıklarını sürdürmek adına bir dış düşmana ihtiyaç duyarlar. AK Parti bunun peşinde" şeklindeki ifadeleri büyük tepki topladı.
Ortadoğu'da savaş tehlikesi giderek büyürken Türk devletini İran ve katil İsrail ile bir tutarak 'tehlike yok' mesajı veren Fırat'ın sözleri tepki çekti.
3’üncü Dünya Savaşı gündeme
Müslümanların çoğunlukta olduğu Ortadoğu'da yıllardır süren çatışmaların baş aktörlerinden biri olan terör devleti İsrail, "vaat edilmiş topraklar" hedefi doğrultusunda bölgede kan akıtmayı sürdürüyor. Yıllardır Filistin topraklarını sistematik bir şekilde işgal eden siyonist İsrail, masum sivilleri hedef alarak uluslararası hukuku hiçe saymaya devam ediyor. Hem askeri operasyonlarıyla hem de yerleşim politikalarıyla bölgeyi terörize eden İsrail, Ortadoğu'nun istikrarsızlığını körüklüyor. Dünya ülkelerinin büyük bir kısmı bu vahşeti görmezden gelirken bölge 3'üncü dünya savaşı tehlikesiyle karşı karşıya.
Adeta İsrail sözcülüğü!
Tüm bunlar yaşanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin tartışıldığı CHP yandaşı Sözcü TV'de konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, İsrail'in Türkiye'ye saldırmayacağını öne sürdü.
Savaş söylentilerinin gerçeklikle ilgisi olmadığını iddia eden Fırat bunun iç siyaset malzemesi olarak kullanıldığını savundu. Fırat "Bugün iktidar medyasına bakın savaş kapıda zilleri çalıyorlar. Sizin İsrail'le hangi sorununuz oldu. Bunların hiç bir gerçekliği olmadığını halkımız bilsin. Bütün otoriter rejimler kendi varlıklarını sürdürmek adına bir dış düşmana ihtiyaç duyarlar. AK Parti bunun peşinde." ifadelerini kullandı.