• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal karara karşı ilk adım! Mahmut Abbas harekete geçiyor

Yeniakit Publisher
2020-01-30 00:28:00 - 2020-01-30 00:40:55
Skandal karara karşı ilk adım! Mahmut Abbas harekete geçiyor

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın önümüzdeki günlerde Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "Orta Doğu Planı'na karşı konuşma yapacağı açıklandı.

Filistin Birleşmiş Milletler Temsilcisi Riyad Mansour tarafından yapılan açıklamada, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın, Trump ve Netanyahu’nun “Yüzyılın Anlaşması” olarak nitelendirdiği plana, BMGK’da bir tasarıyla karşı çıkacağını belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vedat

Birleşmiş milletlerde kucak açmış seni bekliyordu zaten. Allah müslümanlara birlik beraberlik akıl fikir versin.

Ali Safi Trabzoni

Bugünlere nasıl geldik güçlendik' söz sahibi olduk dedik dedik ama söylenenler ile olanlar çok farklı gelişiyor. O dış güçler fark ettirerek ya da farkettirmeden bizi Dizayn ettiler gelinen nokta Bundan başka bir açıklama bırakmıyor. Fark ettirerek yapmışlarsa ihanet farkettirmeden yapmışlarsa gaflet söz konusu her ikisinin de hesabının verilmesi lazım. Önce kaset çıktı Deniz Baykal tarihe gömüldü Onunla beraber CHP'de Ana muhalefet de sonra fetö Meral'i devreye soktu Bahçeli ve mhp varoluş mücadelesi vermeye başladı AKP'nin kuyruğu olmak kaderi oldu sonra 15 Temmuz hain darbe girişimi akabinde başkanlık sistemi yani Türk tipi sistem için şartlar tamamen oluştu buna rağmen geçersiz oylar mühürsüz oylar geçerli sayılarak başkanlık sistemi, tek parti sistemi kuruldu. Fetö'nün kalantorları yerlerini korudu hatta bir kısmı göstere göstere belediye başkan adayı dahi yapılıp seçildi vs. Hatta chp li Bekaroğlu fetö'nün siyasi ayağı meclisin başına gelmiştir diyerek olayı özetledi. Akit Yazarı Ali Bey "Bırakın bu ayakları diyerek" gerçeği reddetti çünkü psikolojide reddederek rahatlamak bir yoldur. Ardından her şey domino taşı gibi devrilmeye başladı Türkiye'deki mülteci sayısı 5 milyonu aştı, Suriye tamamen Rusya'nın istediği gibi şekillendi Akdeniz kaybedildi Ege'de 9 A'da Yunanlılara teslim edildi Kudüs başkent ilan edilip Amerika Elçiliği oraya taşındı ve son olarak yüzyılın Anlaşması ilan edildi. Barış Pınarı ile kurulan güvenli bölgeyi gözler arıyor, Libya ile yapılan anlaşma Akdeniz'de ne kadar kayıpları telafi edecek belli değil muhalefet yok alternatif yok Türkiye payitaht ve Diriliş Osmanlı dizileri seyrederek tatmin oluyor sanal alemde, gerçek alemde tarihe gömülüyor ama öyle bir gömülüyor ki bir kısım vatandaş Yükseldiğimizi düşünüyor. Özetledim Dizayn muhteşem yapılmış. Sovyet tanklarının Berlin'e ateş etmeye başladıklarında Alman halkının Olayı anlaması gibi olayı anlayacağız sanki..! Devletin işi yürür mantığı ile liyakatsiz ve kifayetsizler hadsafhada atanıyor ama Sayıştay raporları hiç de öyle demiyor... ilk kez partiye mkyk üyesi seçildiğinde; ne özelliği var ayıp ayıp diye köşe yazıları yazılan Berat Albayrak cumhurbaşkanının Varisi olarak gösteriliyor. Tam manasıyla bir Damat Ferit Vakası... Türkiye'de de bir virüs var Corona virüsünden daha büyük bir virüs ve bu virüs Akit vakit nakit ile desteklenip azdırılıyor. İş işten geçince Eyvah denecek eminim. Ama Allah'tan umut kesilmez... Ben sura üflenmesinin yakın olduğunu düşünüyorum İsrafil aleyhisselam imdadımıza yetişecek diye ümit ediyorum...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23