• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal çağrı! ABD ve AB'den ülkesini işgal etmesini istedi...

Yeniakit Publisher
2018-01-02 19:30:00 - 2018-01-02 19:35:43

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Skandal çağrı! ABD ve AB'den ülkesini işgal etmesini istedi...

İran'da rejim karşıtı Özgür İran Hareketi lideri Meryem Rajavi, Amerika ve AB'ye çağrıda bulunarak İran'a dış müdahalede bulunulmasını istedi.

İran'da rejimi karşıtı Özgür İran Hareketi lideri Meryem Rajavi ülkedeki gösterilerin şiddetinin arttırılması çağrısında bulundu.

Dış güçlerden aldığı destekle bilinen Özgür İran Hareketi'nin lideri Meryem Rajavi konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunurken bir kez daha ayaklanma çağrısında bulundu. Rajavi, İran'daki gösterilerin kapsamının ve şiddetinin arttırılmasını istedi.

İran Devrim Muhafızları'na yakın kaynakların sert tepki gösterdiği Rajavi, İran'daki göstericilere seslenerek "Gösterilerinize devam edin ve gösterileri genişletin. Dünya size destek olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandanİran'da rejimi karşıtı Özgür İran Hareketi lideri Meryem Rajavi, Avrupa Birliği ve Amerika'ya da seslenerek skandal bir çağrıda bulundu. Rajavi, Amerika ve AB'den İran'a müdahalede bulunmalarını istedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23