• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonistlerin medya gücü tükeniyor

Yeniakit Publisher
2023-11-03 16:32:00 -
Siyonistlerin medya gücü tükeniyor

Uluslararası medya işgalin başladığı ilk günden itibaren, siyonistleri aciz ve masum gibi göstermek için birçok medya kuruluşunu ve sosyal medya platformunu manipüle ediyor.

Uluslararası medya işgalin başladığı ilk günden itibaren, siyonistleri aciz ve masum gibi göstermek için birçok medya kuruluşunu ve sosyal medya platformunu manipüle ediyor.

Uluslararası basın, işgalcilerin işlediği savaş suçlarına bu süreçte gözlerini yumdu. Siyonist bir ordu mensubu gibi hareket etmeye başlayan medya, işgalci güçleri ‘masum’, ‘kendini savunan’ gibi göstererek dünya kamuoyuna duyurmaya çalıştı.

“Hamas 40 bebeğin başını kesti” şeklinde yalan haber yapan CNN Muhabiri Sara Sidner, “Gazze’deki hastanelerin altında Hamas tünelleri var” haberiyle hastaneyi hedef gösteren BBC editörü Lyse Doucet, her sivil ölümün savaş suçu sayılmayacağını yazarak siyonistlerin sivil katliamlarına meşruiyet kazandıran DW muhabiri Clare Roth bunların en büyük örneklerinden.

Terör devleti İsrail tarafından Cibaliye Mülteci Kampı'na yapılan saldırıdan sonra taraflı uluslararası basının bile eli ayağına birbirine dolandı. İsrail Savunma Kuvvetleri Sözcüsü Richard Hecht CNN ekranlarında, sivilleri bilerek vurduklarını itiraf etti.

İtirafın üzerine CNN'nin sosyal medya hesaplarında konuya ilişkin paylaşılan gönderilere gelen yorumlar, artık dünya kamuoyunun siyonistlerin savaş suçu işlediğini kabul ettiğini gösterdi.

Ek olarak bazı sosyal medya kullanıcıları artık siyonistleri finanse den bir politikacıya oy vermeyeceğini söylüyor.

Richard Hecht’in bu itirafı, siyonistlerin soykırım yaptığını anlamayanlar için somut ve iyi bir delil oldu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

ÖYLE BIR DURUMA GETIRDILERKI DUNYAYI BU KATILLER SURUSU MALI CANI GASBEDILENLER CANI TERORIST DIYE GOSTERILMEYE CALIŞILIYOR GASBEDENLER OLDURENLER COCUK KATILLERINIDE MAZLUM HAKLARI ELINDEN ALINMIŞ HSKSIZLIGA UGRAMIŞ DIYE GOSTERILIYOR AMA HIÇ DUŞUNMEZLER ZALIMIN ZULMU VARSA MAZLUMUN ALLAHI VAR BIR GUN YAPTIKLARININ CEZASINI KAT BE KAT ÇEKECEKLER O ÇOCUKLARIN KANLARINDA BOĞULACAKLARDIR DUNYA 5 DEN BUYUKTUR ELBET BIR DUR DIYECEK BABAYIGIT DEVLET CIKACAKTIR

Gültekin

YALANLARIN SONU GELMEZ DOĞRUSU NE DEMEDİKÇE SÖZÜ YAHUDİ YAYINLARI, YALANLARI, İFTİRALARI ALGILARI V.S. İÇİN KULLANILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. ELBETTE BU DEĞİRMENİN SUYU BİTECEK ÇÜNKÜ YALANLAR, DOĞRULARA HER DAİM GEBEDİR, AYDINLIKLAR KARANLIKLARIN ŞAHİDİDİR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23