• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist İsrail yine sözünde durmadı! Teröristler ateşkesi ihlal etti

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Siyonist İsrail yine sözünde durmadı! Teröristler ateşkesi ihlal etti

Terör oluşumu İsrail ateşkesi çiğnedi; Lübnan’ın Nebatiye Valiliği’ne bağlı Markaba ve Kfarchouba kasabalarına saldırı düzenlerken, “Şüphelilerin Lübnan'ın güneyindeki çeşitli bölgelere gelişleri tespit edildi ve ateş açıldı” açıklaması yapıldı.

İsrail ile Lübnan arasında sağlanan ateşkes anlaşması ihlal edildi. İsrail güçleri, Lübnan’ın güneyindeki Nebatiye Valiliği’ne bağlı Markaba ve Kfarchouba kasabalarına saldırı düzenlerken, 2 kişi yaralandı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, saldırı doğrulanırken, “Son bir saat içinde, bazıları araçlı olmak üzere şüphelilerin Lübnan'ın güneyindeki çeşitli bölgelere gelişleri tespit edilmiş olup, bu durum bir ihlal teşkil etmektedir” ifadeleri kullanarak, “şüphelilere” ateş açıldığı bildirildi.

IDF’in Lübnan’ın güneyinde konuşlandığı belirtilen açıklamada, “Ateşkes anlaşmasının her türlü ihlalini uyguluyor” denildi.

İsrail ve Lübnan arasında varılan ateşkes anlaşması, dün yerel saatle 04.00'te (Türkiye saati ile 05.00) yürürlüğe girmişti. Antlaşmaya göre, İsrail Lübnan'a karadan, denizden veya havadan herhangi bir askeri saldırı gerçekleştirmeyecekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bozok

Yahudi …, Yüce Allah'ımın bile lanetlediği bir millete güven olur mu?

Osmanlı Torunu

Biz müslümanlar o kadar safyızki şeytanın aldatmacasına inanılyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23