• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sevgilisiyle keyif çatan Kadir İnanır, Kürt annelere kör!

Yeniakit Publisher
2019-09-13 23:48:00 - 2019-09-13 23:49:01
Sevgilisiyle keyif çatan Kadir İnanır, Kürt annelere kör!

Kürt haklarını savunduğu gerekçesiyle terör örgütü PKK'ya güzellemeler dizen Kadir İnanır, HDP Diyarbakır İl Binası önündeki Kürt anneleri görmezden gelmeye devam ediyor.

"Kürtler'in hakları çiğneniyor" yaygarası üzerinden PKK terör örgütünü cilalayan ve "PKK kardeşimizdir" diyen oyuncu Kadir İnanır, Diyarbakır'daki Kürt annelerin feryatlarını görmezden gelmeye devam ediyor.

Kürt anneleri ne zamana kadar görmezden gelecek?

Son olarak suskunluğunu hala bozmayan Kadir İnanır, sevgilisiyle keyif çatarken görüntülendi. İnanır'ın evlat nöbetinde olan Kürt annelerin evlat acısını ne zamana kadar görmezden geleceği merak konusu oldu. 

Hürriyet cilaladı

Öte yandan Hürriyet'in İnanır'ı cilalayarak haber yapması dikkat çekti.

İnanır ve Erdoğan'a çağrı: Özür dileyin ve o annelere destek verin

Geçtiğimiz gün Akit TV'ye konuk olan Psikiyatrist gazeteci yazar Yalçın Güzelhan programda, Kadir İnanır ve Yılmaz Erdoğan'ın PKK'lı teröristlerle ilgili söylediği sözleri gündeme getirmişti. Kadir İnanır'ın "PKK'lılar kardeşimizdir", Yılmaz Erdoğan'ın ise "PKK'lılar da askerlerimiz gibi şehit oluyor, onlar da kardeşlerimizdir" sözleri söylediğini belirten Güzelhan, bu isimlerin HDP önünde eylem yaparak çocuklarını isteyen anneler için sessiz kalmasına sert tepki göstermişti.

Gazeteci Güzelhan, PKK'lılara methiyeler dizen Kadir İnanır ve Yılmaz Erdoğan'a çağrıda bulunarak, "Lütfen çıkın kamuoyuna demeçler verin, ben yerinizde olsam Türk milletinden geçmişte söylediklerinizden dolayı özür diler, doğrudan Diyarbakır HDP binası önüne gider o annelere destek veririm. Böyle sanatçılık olmaz" ifadelerinde bulunmuştu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zeyno

O annelere destek tam da..çözüm veegilerimizi alan, askerleri eğiten devlette..çözümü desteği sanatçıda ararsanız anca müsvettelerini bulursunuz..öyle bir hassas konuyu AKP ve yandaşları kaşıyorki tamamen AKP nin oyunu olduğu için destek bu konuda bile az..böyle konuda bile destek az olunca endişeleniyoruz ama bir yandan da bu durum AKP nin desteği kalmadığı için diyoruz..inş öyledir..yoksa durım vahim..oraya giden sanatçıları görünce oyunun zavallılarını görmüş oldum

hercai

Birakin adami yaa, k..inin keyfine bakiyor! Konussa ne olacak, konusmasa ne olacak!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23