• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sen ne utanmaz bir adamsın be Emin Çölaşan

Yeniakit Publisher
2022-12-16 19:08:00 - 2022-12-16 19:30:16
Sen ne utanmaz bir adamsın be Emin Çölaşan

27 Mayıs darbesini lanetleyenleri "sömürü yapmakla" itham eden, Adnan Menderes'i ise "sapıtmış" ve "şımarık" olarak nitelendirme hadsizliğinde bulunan Emin Çölaşan, bir kez daha tıynetinin gereğini yerine getirdi.

27 Mayıs darbesini lanetleyenleri "sömürü yapmakla" itham eden, Adnan Menderes'i ise "sapıtmış" ve "şımarık" olarak nitelendirme hadsizliğinde bulunan Emin Çölaşan, bir kez daha tıynetinin gereğini yerine getirdi. 

Ekrem İmamoğlu ile ilgili henüz kesinleşmemiş olan bir yargı kararından hareketle, İBB Başkanı'nı kahramanlaştırma gayretine girişen Çölaşan, her fırsatta ayağının altına paspas yaptığı "hukuk"u da birden bire hatırlayıverdi.

Geçmişte FETÖ'cüleri savunup "Bizim başaramadığımızı Fetullah'la ekibi başardı" sözleriyle darbe çığırtkanlığında bulunan Emin Çölaşan, Menderes ve arkadaşlarının idamı için "Bunlar idam edildiğinde toplumsal bir coşku vardı. 27 Mayıs darbe değildir" diyen sözde hukukçu Tansel Çölaşan’ın kocası olmanın da hakkını verip, İmamoğlu kararı üzerinden, günümüzde yargının bağımlı olduğunu savundu. 

İmamoğlu'nun hakaretlerini ustalıkla gizlediği Sözcü gazetesindeki yazısında, İBB Başkanı ile alakalı davayı mecraından saptırarak algı operasyonuna girişen Çölaşan, "Türkiye’de yargı ne yazık ki iktidara bağımlıdır. En tepelerden talimat almakta, kritik konularda bazı kararlarını o doğrultuda vermektedir. Sonra o kararlar muhalif kesimde yer almış olan siyasetçilerin, aydınların, gençlerin ve herkesin üzerinden adeta bir silindir gibi geçmektedir" iddiasında bulundu.

 

   

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

havva BULUT

kime dedin   

kamil

menderes gibi efendi bir adama bu sıfatları yakıştıran psikochp kafasına yuh olsun. bu emin ve azılı erdoğan düşmanı cindoruk kuzenler. BİLGİ. üstelik te o cindoruk menderes ve polatkan ın yassıada da avukatıydı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23