• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sema Maraşlı, Akit TV'ye baskını böyle yorumladı: "Bu kadınları 6284 ile şımarttınız

Yeniakit Publisher
2019-10-17 23:19:00 - 2019-10-18 10:59:50

Yazar Sema Maraşlı, canlı yayın esnasında Akit TV binasına gelen grup için, "Genç kızlarımız maalesef kullanılıyor. Bu kadınları 6284 Sayılı Yasa ile siz şımarttınız" dedi.

 Taha Emre Özdemir  Yeniakit.com.tr 

Akit Tv'deki Söz Meydanı Programı'na konuk olan Yazar Sema Maraşlı, dün akşam yaşananlara ilişkin değerlendirmesinde, "Ben protesto edilmeye alışkınım." diyerek şunları söyledi:

"Önce twitterda başladılar. Kadın Düşmanı Sema Maraşlı Hashtagh'i açarak paylaşımlar yaptılar. Devamında da Akit TV binası önüne geldiler."

'Genç kızlarımızı kullanıyorlar'

"Genç kızların bu konuda kullanılıyor olması üzücü bir durum." diyen Maraşlı sözlerine şöyle devam etti:

"Burada etraflı bir şekilde konuşulması gereken bir konu var. 'Kadınlara düşman olamazsınız.' diyen çevrelerin sabah akşam yaptıkları erkek düşmanlığıdır. Diyorlar ki 'erkeklere her türlü hakareti edebilirsiniz. Erkek düşmanlığı yapabilirsiniz. Bunlar problem değil ama bir kadın kadınlarla ilgili eleştiride bulunamaz.' "

'Kadınları siz şımarttınız'

"Bunu devlet yetkilileri çok iyi görmeli. Bu kadınları siz bu hale getirdiniz.  6284 Sayılı Yasa ve İstanbul Sözleşmesi ile bu kadınları siz şımarttınız. Bugün hem Twitter'daki protestolar hem de televizyona gelmeleri bu kadınların her şeyi yapmalarını kendilerine hak görmeye başladıklarını gösteriyor. Neden? Çünkü 6284 Sayılı zulüm yasası ile kadınları şımartıyorlar."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ne olmuştu?

Akit TV'de dün akşam yayınlanan Söz Meydanı Programı'nın konukları Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ile Yazar Sema Maraşlı'ydı. Muhammed Binici'nin hazırlayıp sunduğu programda Türk Aile yapısına yönelik tehditler masaya yatırılıyordu. Program yayınlanmadan önce Yazar Sema Maraşlı'nın konuk olacağını duyan bazı çevreler Twitter hesabından Maraşlı aleyhine bir karalama kampanyası başlattı. Hızını alamayan söz konusu çevrelerden üç kadın ve iki erkek Akit TV binası önüne gelerek olay çıkartmaya çalıştı.

Kendilerine engel olmak isteyen güvenlik güçlerine, "Önünüze gelen saldırın. Ne de olsa Sema Maraşlı'yı da buraya getiriyorsunuz." diye bağıran kadınlar Yazar Maraşlı'yı da Akit Medya Grubu'nu da 'Kadın düşmanı' olmakla suçladı. 'Üniversiteli Kadın Kollektifi' adlı gruptan olduklarını belirten 3 kadın ile 2 erkek göz altına alındı. Söz konusu kişiler sorgulamalarının ardından da serbest bırakıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aslan akbey

Sama maraşlı için canımı veriririm. Hak ve hakikat için kim yola çıkmışsa onunla beraberim. Akp de herkes suçludur. Reiste suçludur . Aile bizim hem geçmişimiz hem geleceğimizdir. Su an milli beka sorununu cikaran istanbul sözleşmesini akp çıkarmıştır. Dolayısı ile akp bu millete büyük hizmet etmiştir. 

Erol11

Dilsiz şeytanlara inat , sen hep doğruları söyledin abla. Allah senden razı olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23