• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit bacısına küfre öyle, ‘sürtüğe’ böyle! Meral Akşener yakayı ele verdi

Yeniakit Publisher
2022-07-29 13:14:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Şehit bacısına küfre öyle, ‘sürtüğe’ böyle! Meral Akşener yakayı ele verdi

CHP ile kol kola girip terör örgütü PKK ile işbirliği yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Partisindeki vekil bozuntusu Lütfü Türkkan'ın şehit bacısına ettiği küfür karşısında tek kelime etmeyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Kalkışmasında ve sonrasında kendilerini ‘sürtük’ diyen tanıtanlar için kullandığı ‘sürtük ‘ifadesinden rahatsız oldu.

Gezi parkı eylemcileriyle ilgili "Tarihimize 'Gezi Olayları' adıyla bir ihanet, bir utanç, bir vandallık vesikası olarak geçen hadiselerin 9. yılındayız. Olaylar, Gezi Parkı'ndaki bir kaç ağacın kesildiği iddiasıyla alevlendirilmişti. Düşünün, Dolmabahçe Cami'nin içinde bu eşkıyalar bu teröristler caminin içini pislemişti. Bu teröristler, eşkıyalar bira şişeleriyle caminin içini pislemişti. Bunlar böyle. Bunlar çürük, bunlar sürtük. Kamu binalarının, polis araçlarının, işyerlerinin, otobüslerin, sokakların yıkıldığı Gezi olaylarının arkasında hangi güçlerin olduğunu tarih de yazıyor. Bunlardan bu millete hayır gelmez. Bunlar ancak terör sevicilerle beraber." ifadelerini kullanan Erdoğan hakkında haddini ve boyunu aşan ifadeler kullanan Akşener, "Hanım denilince kızılıyor. Sürtük deyince problem yok" dedi.

Kendilerini "sürtük" olarak tanımlayan Gezi destekçisi kadınların açtıkları pankartları hatırlatan vatandaşlar, Meral Akşener'e "Yok öyle kaçak güreş! Hadi bunlara da cevap verseniz hanımlar" sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Akşener bacılık yaptı!

Meral Akşener, Bingöl'de şehit yakınının bacısını küfreden vekil parçası Lütfü Türkkan'a sesini kırmayarak bacılık yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Bu çakma ùlkücüyü ciddiye almaya degmez

ADİL

O KÖTÜ YOL DİĞER KARDEŞLERİMİZE ZARAR VERMESİN SİZ CEHENNEMİN DİBİNE KADAE ORDA KALIN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23