• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sarımsak suyu faydaları neler? Sarımsak suyu nasıl hazırlanır?

Covid-19 virüsü her şeyden önce, bağışıklık sistemini, daha sonrada akciğer dokusunu etkiler. Günlük hayatımızda kullandığımız ⠀birçok doğal ürün vardır ki aynı zamanda doğrudan virüsleri etkileyerek onları öldürür. Bu konuda en etkili olanı sarımsaktır. Günde 2-3 bardak sarımsak suyu içilmesi durumunda kişiyi koronaya karşı daha dirençli duruma getirir. Peki sarımsak suyu faydaları neler? Sarımsak suyu nasıl hazırlanır?

Yeniakit Publisher
2020-11-20 14:23:00 - 2020-11-20 14:23:56
Sarımsak suyu faydaları neler? Sarımsak suyu nasıl hazırlanır?

Yemek sırasında yiyecekle karışan COVID-19, bağırsaklara girer ve lenfoid dokuyu yok etmeye başlar.  Sonuç olarak, etkilenen lenfoid doku, lenfosit ve immünoglobulin üretimini durdurur.  Böylece bağışıklık sistemi yok edilir ve bunun sonucunda akciğerlerdeki doku bağışıklığıda keskin bir şekilde zayıflatılır. Sarımsak suyu" tarafından "öldürülen" ve zayıflatılan COVID-19, doğal bir aşıdan başka bir şey değildir,  insan vücudunun içinde doğal olarak oluşur. Bildiğiniz gibi, yapay bir aşı oluşturmak, süper donanımlı ve çok pahalı bir laboratuvar ve yüksek nitelikli personelin çalışmasını gerektirir. Yapay aşı oluşturma çalışmaları 6-9 ay sürüyor, ve endüstriyel üretim maliyetli ve zaman alıcıdır. Korona aşısı piyasaya çıkana kadar insanlar doğal yollardan koronaya karşı savaşmakta. 

Sarımsak suyunun faydaları

Öldürülmüş” COVID-19, ince bağırsağın lenfoid dokusunu yok etmeyi bırakır. Sonuç olarak, lenfoid doku düzgün şekilde işlev görmeye devam eder, örn.  antikorlar ve immünoglobulinler üretir;

Hasar gören bağışıklık sistemi hızla iyileşir ve güçlenir, bu, akciğer dokusunda doku bağışıklığında önemli bir artışa yol açar.  Sarımsak suyu alındıktan sonra ince bağırsakta 30-40 dakika içinde doğal bir aşı oluşur.

Sarımsak suyunun hazırlanışı

 1. Orta boy Bir tek diş sarımsak, soyulur ve enine 3-5 dilim yapılır. Porselen veya cam 1 litrelik demlik 4 su bardağı içme suyu ile doldurulur ve dilimlenen 1 dış sarımsak suya atılır. Bu işlemler oda sıcaklığında ve sabah yapılır.

2. Akşam evinize geldiğinizde "sarımsak suyunuz" artık kullanıma hazırdır. Suyun 1 bardağını yemek öncesi, 2 bardağını yemekten 2-3 saat sonra ve 1 bardağını da bardağını gece yatmadan önce içiniz.

3. Ertesi gün sabah aynı usül ile "sarımsak suyu" hazırlayın ve 1 ay boyunca her gün tekrarlayınız.

4. Bir ay boyunca sarımsak suyu alırsanız COVID-19'a karşı spesifik bağışıklık oluşacaktır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı

Yaay İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23