• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkınlığın kitabını yazmışlar!

Yeniakit Publisher
2019-11-04 10:29:00 - 2019-11-04 10:31:27
Sapkınlığın kitabını yazmışlar!

Geleceğimizi etki altına almaya çalışan karanlık güçler, medya ve kitaplar yoluyla gençlerin bilinçaltına etki etme çabasına girerek, geleceğimizi yok etmeye çalışıyor. 2013 yılından beri piyasada olan Bakanlık onaylı “Öteki Erkekler” isimli kitap 3’üncü baskısını yaptı...

 Oğuzhan Gültekin  Ankara 

Ahlaki değerleri hiçe sayarak, gençleri batılaştırmaya ve yozlaştırmaya çalışan karanlık güçler, sosyal medya, medya ve kitaplar aracılığıyla gençlerin bilinçaltına etki etme çabasına devam ediyorlar.

Öteki Erkekler

2013 yılından beri piyasada olan, Aras Güngör’ün yazdığı ve Sel Yayıncılığın piyasaya sürdüğü “Öteki Erkekler” isimli kitabın geçtiğimiz gün 3’üncü baskısı yapıldı. Genç beyinleri zehirlemeye çalışan LGBTİ’li sapkınlar örümcek ağı gibi sardıkları sosyal medya platformlarının yanı sıra, yazdıkları kitaplarla da karanlık düşüncelerini gençlere empoze etmeye çalışıyorlar. 2013 yılında ilk baskısı yapılan kitap, geçtiğimiz gün üçüncü baskısıyla tekrar piyasaya sürüldü.

İlkokul çocukları bile okuyabiliyor

Herkesin alabilmesi için çok cüzi bir bedelle satılan “Öteki Erkekler” isimli kitabın tanıtımında, cinsiyet değiştirmek isteyenler için yol gösterici bir rehber olduğu anlatılıyor. Hormon kullanımı, trans geçiş ameliyatları gibi konularında yer aldığı tanıtım küçük yaşta çocukların dahi ulaşılabileceği ortamlarda yer alıyor.

Bakanlık onaylı sapkınlık

Eşcinsellik ve benzeri akımlar, yaradılışa aykırı sapkın eğilimlerin her fırsatta gündeme getirilmeye çalışılması aşikar bir şekilde ortadayken, sapkın kitapların halen satışta olmasının yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanmış olması da dikkat çekiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet

yazıklar olsun bakanlık nasıl onay vermiş buna. kimin tarafında bu bakanlık.

İnfaz edilsin

Allahin belkide infazina onay verdigi tek insan ibnelerdir. Bu sapiklari bir tıp heyeti tespit etmeli ve yasal olarak infaz edilmeli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23