• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkınların sıradaki hedefi eşcinsel evliliğin yasallaşması!

Yeniakit Publisher
2019-08-24 23:39:00 -

Küresel bozguncular bütün dünya ülkelerinde uygulamaya koydukları cinsiyetsiz, kimliksiz tek dünya hayalini gerçekleştirmeye dönük faaliyetlerine hız verirken, eşcinsel evlilikleri yasal hale getirdikleri Batı ülkelerindeki yasal düzenlemeleri Türkiye’ye de dayatıyorlar. 3. cinsiyet olarak tanınmasını istedikleri sapkın güruhu meşrulaştırmak için adımlar atan odaklar, bir sonraki aşamada ise eşcinsel evliliklerin tanınmasını isteyecekler.

 Yasemin Karahan  yeniakit.com.tr 

Sözde kadın hakları üzerinden toplumsal yapıyı bozarak aile kurumunu dağıtmayı amaçlayan Feminist oluşumlar, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında sahneye sürdükleri projelerle amaçlarını toplumdan gizlemeye çalışıyor. Dünyada artık yasal hale getirilmeye başlanan eşcinsel evlilikleri Türkiye’de uygulamaya koymayı hedefleyen çevreler, sapkın grupların toplumda kabul görme sürecini bekliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serkan

Anladınız mi şimdi neden Türkiye'de karı koca cinayetleri peşi sira haber oluyor. 4 gün sonra bir haber hakkında nasıl 1 milyon tweet atılıyor. Türkiye'de kadınları erkeklere karşı nasıl düşman ediyorlar. Nasıl yapıyorlar bunu anladiniz mı

Tayfur

Bakalım Akp buna da evet der mi ? ABye gireceğiz ya.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23