• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkınların sıradaki hedefi eşcinsel evliliğin yasallaşması!

Küresel bozguncular bütün dünya ülkelerinde uygulamaya koydukları cinsiyetsiz, kimliksiz tek dünya hayalini gerçekleştirmeye dönük faaliyetlerine hız verirken, eşcinsel evlilikleri yasal hale getirdikleri Batı ülkelerindeki yasal düzenlemeleri Türkiye’ye de dayatıyorlar. 3. cinsiyet olarak tanınmasını istedikleri sapkın güruhu meşrulaştırmak için adımlar atan odaklar, bir sonraki aşamada ise eşcinsel evliliklerin tanınmasını isteyecekler.

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

abc

Herkes istediği kisiyle evlenebilmeli önemli olan bu evliligi devam ettirip eşine karşı sadakat sevgi saygıyla yaklaşabilmekte bunu yapabiliyorlarsa eğer evlendigin kisinin cinsiyeti dini ırkı ne olduğu önemli değil
  • 5 Yıl Önce

Kurşunlu Yorum

Haklı ıbn...ler... Diyanet kafayı kuma gömdü. Aman bize kırılmasınlar diye... Müslüman plaja gitti. Ses çıkmadı. Dar pantolon giydi, ses yok, yırtmaçlı giydi yok, şort giydi yok, mini giydi yok, erkekler onlardan beter oldu, aman ılımlı İslam olalım, belki insanımızı kazanırız derken, ortada kazanılacak insanımız kalmadı. Onlarca yıldır devlet turizme yatırım yapıyor destek veriyor. DİB çıkıp diyebiliyor mu ki bu fuhuştan kazanılan paradır. Devlet erketelik yapıyor. Onlardan göre göre, bizimkiler başladı. Herkes birbirini öne sürerek yoldan çıktı. Anneler de bir alem... Baba kızar, anne... Aaa... bak falancaların çocuğu daha kötü giyiniyor, bizimki daha iyi, çocuktur geçer. Oğlan küpeyi takar, gençtir sonra çıkarır, der... Deldirmeye başlayan oğlan hızını alamaz... Namahremle toka yapmak Müslümana yasaktı. Şimdi tesettürlü bakanımız, herkesin elini sıka sıka bir hal oldu. Onlar öyle yapınca, gençler önce yanak yanağa görüştü, şimdi kucaklaşmaya başladı. Sanki nefislerini yok etmişler. Diyanet çıkıp diyemiyor ki haram dır, namahremin elini tutmak ateş tutmak gibidir. İnsan şaşıyor, yahu biz mi yanlış öğrendik.. Allah bizi kurtarsın, biz battık haberimiz yok. Haşlanan kurbağalar gibiyiz.
  • 5 Yıl Önce

Hayrettin Hatunoğlu

Bu resimde görülenlerin hangisi damat hangisi gelin?
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

Müslüman Allahın hükümleriyle adaleti düzeni sağlamak zorundadır Aksi halde pisliğin ve zulmün içine batar ve o pislikte bu kötülükleri emredildiği şekilde gidermezse kendide kurtulamaz. Allahın hükümlerini istemeyen o hükümlere teslim olmuş anlamındaki müslüman bile değildir. ...Allah ve Peygamberiyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuğa (Allahın hükümleriyle sağlanmış adaletin ve Allahın ahlaki yapısının) uğraşanların cezası öldürülmek veya asılmak yahut çapraz olarak el ve ayakları kesilmek ya da yerlerinden sürülmektir. Bu onlara dünyada bir rezilliktir. Onlara ahirette büyük azab vardır. MAİDE33
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

Peygamber SAV:Lût kavminin yaptığı çirkin işi yapanı görürseniz, faili (yapanı) da mefulü (yapılanı) de öldürünüz” buyurdu.
  • 5 Yıl Önce

Türkiyem

Top deyince bunlar üstüne alınmıyor bile bazı kesimlerin zoruna gidiyor Lgbt ye kisirlastrip şap vermek lazım.
  • 5 Yıl Önce

Murat yeter

Böyle giderse gaybı açik olanıda Allah cc bilir....fakat böyle giderse kıyamet uzak degildir.... türkiyemiz müslüman memleketi yalnız ALLAH cc hunun dinine itaat edip dünyada şerefli müslüman nazlı niyazlı misafir olmak varken domuzlar gibimi olmak istiyorsun ? Mal ve evlatlarınız size ALLAH ıunutturmasın
  • 5 Yıl Önce

Murat y

ALLAH CC .........PEYGAMBER ASV .........İSLAM.........İMAN ........HELAL........HARAM ..........YALNIZCA ..ALLAH CC..HA ASKER OLMAK....... ŞERİAT........İDAM .........CENNET.......CEHENNEM..
  • 5 Yıl Önce

Yusuf

İstanbul sözleşmesi sapkın eşcinsel evliliklerin dayanağı ve temeli olabilir.Biz bu kanunlarla eşcinselliği zaten kabul etmiş olduk.Bu sözleşme hukuki dayanak oluşturabilir.Yakın zamanda iki sapık elele tutuşup çıkarlar memurun karşısına.Bu sebeple bir an önce İstanbul sözleşmesi iptal edilmeli.
  • 5 Yıl Önce

Dost

Eger böyle igrenc karar türkiyede yasalasirsa türkiyenin geleceginin bittigi gündür biz avrupada görüyoruz metroda midem bulaniyor gördüklerime kimi zaman allahim dünyanin sonunu getir diyorum
  • 5 Yıl Önce

mümin

Eğer bunların istedikleri yasa olursa Lut kavminin helakıyla başlarına gelen gibi belalara hazır olun. Zira kavimlerin helak olduğu günahları sakın ha yasallaştırmayın biz bundan razı değiliz ALLAH şahit olsun.
  • 5 Yıl Önce

Yüksel Budurhan

Hötöröfler zaten evliler... İtirazınız ne beyler. Seviyeli ve seviyesiz birliktelik bunların evliliği değil mi?
  • 5 Yıl Önce

koray kaplan

bugün woman kadın adlı TV kanalında kadın merkezi diye bir yerden yaşı ortanın üstü bir bayan istanbul sözleşmesini savunurken dikkatimi çekti kendisi adam gibi bir arguman ortaya koyamıyordu, hep genel geçer laflar edip durdu.
  • 5 Yıl Önce

Kaktus Sydney

Burada gay evlilikleri serbest oldugundan bu yana oturdugumuz semtte homoseksuellerun bebek arabasi tasidigini cok sIk gormeye basladik ozellikle sakalli iki erkek opuserek birbirlerine “hayatim bebek biskuvi kalmadi alabilir misin lutfen” gibi kirik konusmalar marketlerds okullarda cocuklari birden turediler her yerdeler ve azinlik olmalarina ragmen cok guclu avukat vs aglari ileisteklerini hukumete herkese dikte ettirir oldular. Anlayacaginiz dort nala kiyamete gidiyoruz, bu gayler korkunc pislik ve igrencler. Bunu Turkiye gibi musluman bir ulkede bu kadar aleni yapmalari ahir zaman fitnesi degil de nedir? Allah deletimize guc yonetenlere feraset versin de bunlara gecit olmasin ama gosteri yapabildiklerine gore durum hic ic acici degil. Boyle yol vere vere burada da azdilar, evlilik serbest olunca heryerdeler hem de aile semsiyesi altinda, igrenc!!!! Bu nasil bypr oldu hayret etmemek lazim TV seytan kutusu insanlari uyusturdy simdi Turkiye dekiler de ahlak din iman kalmadi; muhafazakarlarin cocuklari gelecek nesiller de boyle abartmiyorum cocuklarim turk okuluna gidiyor ilkokul ve cocuklarin cogu youtube abonesi ve TIKTOK, Instagram kullanimi cok yaygin. Bir cocuk 9,10 yaslarinda bu bos islerle mesgulse ileride ne olur Allah muhafaza!!! Dunyada durum bu kiyamet topu kalemize son hizla carpmaya geliyor; sayet uyanmazsak ki! Allah selamet versin!!!
  • 5 Yıl Önce

Nefertiti

Bunların akibeti LÛT KAVMİ gibi olacak...
  • 5 Yıl Önce

Kızıl Elma

Hiç merak etmeyi ( ib,,,n,,,ler ) Aile Bakanı bunuda yakında sizlere yardımcı olacak...Zaten mecburdur İSTANBUL DÜZLEŞMESİ BUNU KABUL EDİYOR ZATEN,,,BİRAZ KENDİNİ SIKIN ..BAKAN BUNUDA YASALAŞTIRACAK....MERAK ETMEYİ...BİR BUMUZ EKSİKTİ ZATEN BUDA TAMAMLANACAK..
  • 5 Yıl Önce

Ebu omar

Allahın cc helakını bekleyin izin verenlerde.
  • 5 Yıl Önce

Kassam

Ne bekliyordunuz ya? İstanbul sözleşmesini neden imzaladı hükümet belli değil mi?
  • 5 Yıl Önce

Anlamadık

Anlamadık
  • 5 Yıl Önce

Tayfur

Bakalım Akp buna da evet der mi ? ABye gireceğiz ya.
  • 5 Yıl Önce

Serkan

Anladınız mi şimdi neden Türkiye'de karı koca cinayetleri peşi sira haber oluyor. 4 gün sonra bir haber hakkında nasıl 1 milyon tweet atılıyor. Türkiye'de kadınları erkeklere karşı nasıl düşman ediyorlar. Nasıl yapıyorlar bunu anladiniz mı
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23