• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkınların hamisi HDP ve CHP

Yeniakit Publisher
2018-06-04 09:56:00 -
Sapkınların hamisi HDP ve CHP

Müslüman Türk milletinin baş belası LGBTİ’li ahlaksızlara her ortamda kol kanat geren CHP ve ekürisi HDP’nin 24 Haziran da gerçekleşecek genel seçimle ilgili açıkladıkları beyannamelerde homoseksüel sapkınları göklere çıkartması bu kadar da olmaz dedirtti.

   HARUN SEKMEN/ İSTANBUL    

Yönettikleri belediyelerin imkanlarını eşcinsel sapkınlara peşkeş çeken CHP ve HDP’nin, sapkınlığı meşrulaştırma girişimi niteliğindeki bildirgeleri kamuoyunda büyük rahatsızlığa neden oldu.

Türkiye’nin manevi dinamiklerini hedef alan iki partinin bu şekilde davranarak eşcinselliği tıpkı Batı ülkelerinde olduğu gibi normalleştirmeye çalıştıkları öğrenildi. CHP’nin açıkladığı beyannamemde, “Kültür, inanç, dil, kimlik, siyasi görüş, cinsiyet, cinsel yönelim ve yaşam tarzlarına göre ayrım yapılmasını asla izin vermeyeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Sapkınlığın adeta sıradan bir vaka gibi gösterildiği bildirge CHP’nin kirli zihniyetini de bir kez daha gözler önüne serdi.

SAPKINLIĞA ÖVGÜLER DÜZÜLÜYOR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

PKK’nın siyasi arenadaki temsilcisi HDP’de sapkınlara seçim beyannamesinde geniş yer verdi. Eğitim kurumlarında LGBTİ’li sapkınların dışlanmalarını ve görmezden gelinmelerini engelleyeceklerini belirten HDP, ahlaksızlığı okullara yayacaklarını adeta ilan etti.

Bu kadarla da yetinmeyen HDP, “Toplumsal, kültürel ve siyasal alanda LGBTİ’lere karşı başta nefret cinayetleri olmak üzere, her türlü eşitsizliğin ve ayrımcılığın ortadan kaldırılmasını sağlayacak adımları atıp, eşit, özgür ve onurlu bir yaşam sürdürebilecekleri koşulları oluşturacağız. Cinsiyet kimliğine saygı kültürünü geliştireceğiz” diyerek skandalın boyutunu bir adım öteye taşıdı.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23