• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Samsun’da bedava giysi dağıtılan Sosyal Market soyuldu

Yeniakit Publisher
2018-03-30 18:21:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Samsun’da bedava giysi dağıtılan Sosyal Market soyuldu

Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Umut Derneği’ne ait bedava giysi dağıtılan Sosyal Market’in soyulması şaşkınlığa ol açtı.

Umut Derneği tarafından Belediye Kültür Merkezi’nin 2. katında açılan ve 5 yıldır vatandaşlara bedava giysi dağıtılan Sosyal Market, henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce soyuldu. Kontrol için Sosyal Market’e gelen Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, kapının kırık olduğunu fark etti. Durumu polise bildirmesi üzere olay yerine gelen ekipler kapıyı kırıp içeriden giysi çalan hırsızı ve hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Şaşkınlığını gizleyemeyen Dernek Başkanı Hülya Yangın Ertkin, "Haftada bir gün pazartesi günleri açıyorum. Bize yapılan giysi yardımlarını burada ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Vatandaşlar buraya gelir ve ihtiyacı olan giysileri seçer ve alır gider. Kimseye vermemezlik yapmıyoruz. Biz bir hayır kurumuyuz ve bedava dağıtıyoruz. Niye böyle bir şey oldu anlayamadım” dedi. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23