• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan normalleşme açıklaması

Yeniakit Publisher
2021-02-20 12:49:00 - 2021-02-20 13:03:44

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan normalleşme açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşeceğiz." açıklamasını yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, paylaşımında milyonlarca kişinin merakla beklediği normalleşme takvimine değindi.

Bakan Koca, 1 Mart tarihini işaret etti.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi:

Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşecegiz. 1 Mart itibariyle süreç belirlenen kriterler çerçevesinde dört risk seviyesinde Valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıha kurullarımızla başlayacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Seyfullah

Biz elhamdülillah zaten normaliz siz normallesin yeter

Adile

Bu 'yerinde karar fikri', aşı pasaportunun bir ön adımı mı oluyor? Bölgelerin birbirinden ayrılması düşündürücü! Umarım yanılıyoruzdur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23