Şaban Enver’i çılgına çevirdi! ‘Sabah sabah kan tepeme çıktı’
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Solcu Enver Aysever ile BizimTv Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç birbirine girdi.
BizimTv Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, solcu, İslam karşıtı Enver Aysever’in “Deniz Baykal yıllarca Alevilerin üzerinde tepinerek genel başkan oldu” sözlerini eleştirdi.
Sevinç, yaptığı paylaşımda Aysever’e “Deniz Baykal kadar senin başına taş düşsün Enver Aysever emi. Baykal artık yok meydan senin. Söv sövebildiğin kadar Enver. Bir gün Mansur’a öbür gün İmamoğlu’na sonra bir daha Baykal’a ve İnce’ye. Meydan senin Enver, kurtar memleketi!” ifadelerini kullandı.
Şaban Sevinç’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımın ekran görüntüsünü alarak Instagram hesabından paylaşan Enver Aysever de paylaşımına “Sabah sabah kan tepeme çıktı! Sussam ayrı dert, konuşsam ayrı. Ben radikal tahammülsüzüm. Yayına giderken düşünüyorum ne yapayım diye. Sahiden çok sinirlendim” notunu düştü.

