• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saadet Partisi’nin adayı Necdet Gökçınar’dan “pes” dedirten açıklama! “Seçimin kazananı...”

Yeniakit Publisher
2019-06-24 09:20:00 -
Saadet Partisi’nin adayı Necdet Gökçınar’dan "pes" dedirten açıklama! "Seçimin kazananı..."

Saadet Partisi’nin İBB Başkan adayı Necdet Gökçınar, “Seçimin kazananı biziz.” dedi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, seçim sonuçlarında partisinin ‘öneminden’ bahsetti.

“Demokrasimizin Saadet’e ihtiyacı var”

İstanbul seçimlerinde Saadet Partisi'nin demokratik açıdan etkisine değinen Gökçınar, “Oyuna talip olunan olduk, Saadet'in ne kadar anahtar bir rol oynadığını da gösterdik. Tabi oyumuzdaki kayıpta yaşanan mağduriyetin etkisi var ancak bizim duruşumuz hiç değişmedi. Bundan sonra da oy oranına bakmadan aynı şeyleri söyleyeceğiz: Demokrasimizin Saadet'e ihtiyacı var.

İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı olarak AK Partili Binali Yıldırım ve CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayınına çağrılmamasını eleştiren Gökçınar, “Öyle yapmayalım, biz kazanacak gibi çalıştık, adaylardan bizim davet edilmememize ilişkin bir çıkış beklerdim” dedi.

“Seçimin kazananı biziz”

Ayrıca, “Seçimin kazananı biziz” diyen Gökçınar, “Ayrışmaya karşı durduk, toplumdaki birleşmeyi sağladık, bu duruşumuzun oya dönüşmesi de bir gün olacak” şeklindeki ifadeleri kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasanalj kose

Her ickide her serde sende mesiulsun it tipe pak hizaya gel sizler tamamen serle ittifak ettiniz pkkli it fetocu it

sami

Çok doğru...kim HAK olanın safında ise kazanan odur,isterse bir oy alsın.Akp ile chp arasında bir fark olmadığı gibi,ikisi de Allah ın haramlarını ayyuka çıkarmıştır,toplumda ne ahlak nede maneviyat namına bir şey kalmamıştır.Şöyle bir etrafınıza bakarsak anlarız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23