• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan Türkiye hazımsızlığı! Gerekçe olarak bakın neyi gösterdiler

Yeniakit Publisher
2020-10-22 15:13:00 -
Rusya'dan Türkiye hazımsızlığı! Gerekçe olarak bakın neyi gösterdiler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Karabağ sorununun çözüme ulaştırılması sürecine Türkiye'nin de dahil olmasına karşı çıktı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, basın toplantısında soruları cevapladı.

Türkiye'nin dahil olmasına karşı çıktı

Peskov, Karabağ sorununun çözüme ulaştırılması sürecinde, Türkiye dahil üçüncü ülkelerin yer almasının, sadece krizin tarafları olan Azerbaycan ile Ermenistan'ın onayı ile mümkün olabileceğini iddia etti. Bu açıklama Rusya'nın Türkiye karşı 

Rus Sözcü Peskov, Karabağ için yürütülecek olan müzakere sürecinde yer almanın ve arabulucu olmanın, sadece söz konusu iki tarafın onayıyla mümkün olacağını sözlerine ekledi.

'Anlaşmalara taraflar uymuyor'

İşgalci Ermenistan tarafının sivilleri hedef alan kalleş saldırılarını örtbas etme çabası içine giren Dmitriy Peskov, Karabağ'daki çatışmaların durdurulmasına ilişkin iki defa karar alınmış olmasına karşın ateşkese uyulmadığını da belirtti.

Rus Sözcü, "İnsani nedenlerle çatışmalara ara verilmesi kararına ilişkin daha önce varılmış anlaşmalara uyulduğu şu an için söylenemez. Ne yazık ki söz konusu anlaşmalara taraflar uymuyor.” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YUSUF CAN

ermenitan dene serefsizlerden oldurulen diplomatlarımızın intikamı alınmadıkca durmuyacagız ha sıza sıra da gelecek ortadaoguda afrıkada girecek delik bulamıyacaksınız az kaldı

mehmet

fransanın arabuluculuğuna şu an azerbaycanın şu an onayı var mı? o zaman fransanın durumu artık hukümsüz olmalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23