• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rüştü Reçber, koronavirüs tedavisinin ardından ilk kez konuştu

Yeniakit Publisher
2020-04-08 17:33:00 -
Rüştü Reçber, koronavirüs tedavisinin ardından ilk kez konuştu

Çin'den başlayarak tüm dünyaya yayılan ölümcül koronavirüs salgını, ülkemizdeki etkisini de sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve tedavisinin ardından taburcu olan Rüştü Reçber, son durumu hakkında bilgi vererek vatandaşları uyardı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 11 gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan eski milli kaleci Rüştü Reçber, son durumu hakkında konuştu.

"Bu işin şakası yok"

İnternethaber'in haberine göre; Rüştü Reçber, ''Allah'a şükür kurtardık. Yoğun ve uzun bir tedavi süreci yaşadık. Şu an taburcu oldum ve evdeyim ama 15-20 gün daha karantinada kalacağım. Aman ricam bu işin şakası yok çok dikkatli olun. Genci yaşlısı dinlemiyor'' dedi.

Işıl Reçber: Doktorlar canla başla çalışıyor

Rüştü Reçber'in taburcu olmasının ardından eşi Işıl Reçber, sosyal medyadan paylaşım yapmıştı.

"Ne güzel bir gün, Allah'ım sana şükürler olsun. 11 günlük zorlu süreçten sonra eşim taburcu oldu. Allah'ım sen duaları kabul edensin, sen bizleri gören, bilen koruyansın. Çok sevinmem gerekse de her şeyi yarım yaşıyorum aslında. Çünkü o kadar çok şifa bekleyen hasta var ki şu an hastanelerde. Dostlar, onların babaları, anneleri, sevdikleri, yakınları hepsine sen bu güzel günü yaşat Allah'ım. Doktorlar canla başla çalışıyor."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Asil

Geçmiş olsun milli kalecimiz ALLAHA Sonsuz şükürler olsun, bütün hastalara şifalar versin. Bir GS lı olarak çok sevindim. .bundan sonraki hayatının sağlıklı ve mutlu geçmesini yüce ALLAH'TAN dilerim selâmlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23