• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rus helikopteri yanlışlıkla bir binayı vurdu

Yeniakit Publisher
2020-03-17 11:03:00 -
Rus helikopteri yanlışlıkla bir binayı vurdu

Rus Silahlı Kuvvetlerine bağlı bir helikopter, Rusya'nın Çita şehrinde bulunan bir binayı yanlışlıkla hedef alarak vurdu.

Rus Silahlı Kuvvetlerine ait Mi-35M (NATO adı: Hind-E) helikopterinin Rusya'nın Çita şehrinde bulunan bir binayı yanlışlıkla vurduğu bildirildi.

Rusya'nın en popüler gazetelerinden birisi olan Lenta.ru'da çıkan habere göre olay, 15 Mart’ta Rusya'nın Çita şehrinin 5 kilometre kuzeybatısında bulunan Rus Cheryomushki Hava Üssü'nde meydana geldi.

Helikopter namlusunun bakım atışları sırasında, 23 milimetre kalibreli bir merminin ateşlendiği ve bir apartmanı vurduğu açıklandı.

Olayda ölüm ve yaralanma meydana gelmediği, binanın üçüncü katındaki camların kırıldığı ve balkona zarar verdiği açıklandı.

Rusya Savunma Bakanlığı, Çita'daki bir apartmanın kazayla vurulduğunu doğruladı. Bakanlık, "Helikopterden rastgele bir atış yapıldı, yaralanma olmadı." açıklamasında bulundu.

star.com.tr

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mahmut Akar

Koral benzeri bir operasyona benziyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23