• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

RTÜK harekete geçti! Kübra Par’dan canlı yayında ahlaksız hareket

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
 RTÜK harekete geçti! Kübra Par’dan canlı yayında ahlaksız hareket

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sunucu Kübra Par'ın, TV 100'deki ana haber bülteninde yaptığı ahlaksız el hareketinden dolayı inceleme başlatıldığını açıkladı.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'de etik ilkelere uyulduğu sürece özgür gazeteciliğin yapılmasında herhangi bir sorun olmadığını belirtti.

Ebubekir Şahin açıklamasında şunları kaydetti:

"Tüm uyarılarımıza rağmen üzülerek görüyoruz ki TV 100 ekranlarında yapılan bu terbiyesiz hareket, aslında bazılarının perde arkasındaki niyetlerinin ve meselenin de asla gazetecilik olmadığını ortaya çıkarmaktadır. Üst Kurulumuz, halkımıza yönelik yapılan bu ahlaki olmayan hareketle ilgili inceleme başlatmış olup, hazırlanacak olan raporla ilgili ilk toplantıda gereğini yapacaktır."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kartalbey

Sevmediğim tiplerden birisi..

yiğit

Bu nasıl bayan utama yok,bunları izleyenlere yazıklar olsun,izleyicisine saygısı yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23