• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Resmi Gazete’de yayımlandı! Yıl sonuna kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek

Yeniakit Publisher
2020-08-28 12:38:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Resmi Gazete’de yayımlandı! Yıl sonuna kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek

Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Sağlık çalışanları toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesisleri yıl sonuna kadar ücretsiz kullanabilecek.

Pandemi sürecinde en çok fedakarlıkta bulunan sağlık çalışanlarına güzel haber Cumhurbaşkanlığı kararı ile geldi. Sağlık çalışanları bu yılın sonuna kadar toplu taşıma araçlarını ve kamuya ait sosyal tesislerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre; yeni tip koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında sağlık hizmeti veren kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin ücretsiz ulaşım ve kamuya ait sosyal tesislerden yararlanma hakkı uzatıldı.

Karar kapsamında sağlık personeli, 31 Aralık’a kadar bu haklardan ücretsiz yararlanabilecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23