• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Putin'in zor anları! Parmağını sallayarak...

Yeniakit Publisher
2019-11-30 10:12:00 -

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin St. Peterburg'da halkı arasına karışarak sohbet ettiği sırada önüne atılan bir vatandaş herkese zor anlar yaşattı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, memleketi St. Petersburg’da halkın içine karışarak sohbet ederken, kameraların önüne atılan bir vatandaş, Putin'in kendisi dahil herkese zor anlar yaşattı.

"Vladimir Vladimiroviç! Kapitalizmin kendi tükettiğini söylemiştiniz. Elbette öyle. Siz de hala aynı düşüncede misiniz?" diye seslendi.

Beklenmedik soruyu sükûnetle dinleyen Putin, tam olarak öyle demediğini açıklamaya çalışırken, aynı vatandaş atılarak "Ama tarih adaleti tahrip etmiyor mu? Sizin faaliyetlerinizi izliyorum! Her şeyi görüyorum! 30 tane liderle kısa süre önce görüştünüz, ne çıktı?" diye tutarsız görünen sözlerle Putin'e seslenmeye devam etti.

Kommersant muhabirinin aktardığına göre, Putin heyecanlı vatandaşı yatıştırmak, "Bir denge bulmak lazım" diye havayı yumuşatmaya çalıştı.

Vatandaş Putin'in sözünü kesip, "Ama mevzu o mu? Ben size kendi defterimi vereceğim! Onu okumak lazım! Bütün mana burada! Burada her şey var!" diye devam etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu noktada, her ne kadar felsefi sorular sorsa da Rus basınına göre muhtemel bir "meczup" ile muhatap olduğunu anlayan Putin'in geri adım attığı görüldü.

Heyecanlı vatandaş ise bu kez parmağını Putin'e doğru sallayarak, "En önemlisi Ukrayna sorunu!" diye devam etti.

Korumalar önlem alırken, Rus lider sükunetini koruyup havayı espriyle yumuşattı, “Niye hep Ukrayna’ya takıldınız, kendinizi düşünmeniz lazım” yanıtını verdi ve diyalog da sona erdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AYH8N ERG8N8Z EWET

Vatandaş tam bir şovmen, tutarsızlık onun için önemli değil,dam üstünde saksağan vur beline kazmayı sanatı gereği icra ederek gündem olacak bir avanak.

YAŞAR

Bakın Amerikan CIA bile burada faaliyet sürdürüyor. Böyle köşeye sıkıştıran ve liderleri toplum içinde zora sokacağına inandıkları hamleler ile yıpratmaya çalışıyorlar. Böylelikle halk nezdinde lideri küçük düşürmek, veya itibarını yıpratma peşindeler. Bir zamanlar Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan gibi. Sonradan o kişinin CHP üyesi olduğu ortaya çıktı. Şimdiki planları kullandıkları insanları Ak Partiye üye yaparak, bu soruları bak Ak partili üyeler de soruyor. gibi algı yaratmaya çalışacaklar. Ak parti il ve ilçe teşkilatları bu konuda uyanık olmaları lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23