• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Prof. Dr. Ahmet Ercan o bölgeyi işaret etti... 7,2 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Yeniakit Publisher
Giriş Tarihi:
Prof. Dr. Ahmet Ercan o bölgeyi işaret etti... 7,2 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Afyonkarahisar’da sabaha karşı meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Ahmet Ercan 7,2 büyüklüğünde bir deprem uyarısı yaptı.

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan, Afyon’un merkez ilçelerinden Sinanpaşa’da saat 03.14 sularında yaşanan 4.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında 7.2’lik deprem uyarısı geldi. Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Simav Göçüntülü Kırığı ile Afyon-Akşehir göçüntülerinin birleştiği yer M7,2’lik bir depreme gebedir” diyerek olası bir depremi işaret etti.

Ercan’ın paylaşımı şu şekilde; “AFYON-Sinanpaşa sarsım boğluğunda 03,14 deki M4,4 büyüklüğünde olan deprem önemlidir. Simav Göçüntülü Kırığı ile Afyon-Akşehir göçüntülerinin birleştiği yer M7,2’lik bir depreme gebedir. Kaplıcalar, kızık alanlar(jeotermal) kırıkların diriliğini gösterir. Sağlam yerde sağlam yapı” ifadelerinde bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman Genç

Bu adam chpli. Bir chpliden bilim adamı olamaz. Çünkü her şeyi dinsizlik cephesinden görürler. Sanki o kadar hassas ölmüş ki 7.2 yi biliyor. Hangi çalışmayı yapmış, hangi buluşa imza atmış. Yapsa yapsa heykel yapmıştır. Trabzon'da bir belediye başkanı Fransa'da bir köye veya bir beldeye heykel dikmek için tam 10 yıldır mücadele verdim ve sonunda başardım diyor. Adamlar heykel yapmakla övünüyor.Bunlardan ne başka ne beklenir?

Okur

Bunların kime nereye hizmet ettikleri belli değil toplumda infial yaratma peşindeler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23