• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Prof. Boynukalın'dan Birgün yazarına ağır şamar! 'Erk Acarer yalnız değildir...'

Yeniakit Publisher
2021-07-26 17:27:00 - 2021-07-26 17:38:36
Prof. Boynukalın'dan Birgün yazarına ağır şamar! 'Erk Acarer yalnız değildir...'

Birgün yazarı Erk Acarer, İhsan Şenocak Hoca ile birlikte Prof. Dr. Mehmet Boynukalın'ı da hedef aldı. Acarer'in hadsiz mesajına tokat, Prof. Boynukalın'dan geldi.

 Yeniakit.com.tr 

Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, twitter hesabından kadın sporcuları uyardığı mesaj sonrasında laikçi kemalistlerin hedefi oldu. Şenocak Hoca'yı hedef alanlardan birisi de Birgün yazarı Erk Acarer'di.

Prof. Boynukalın'ı da hedef aldı!

İhsan Şenocak'ı laikçi lince karşı savunan Müslümanlar 'İhsan Şenocak yalnız değildir' hashtagh'i ile paylaşımlar yaptı. Aynı hashtagh ile bir mesaj paylaşan Birgün yazarı Erk Acarer, Dr. Şenocak ile birlikte Ayasofya-i Kebir Camii'nin ilk Baş İmamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın'ı da hedef aldı. Acarer, haddi aşan mesajında, "İhsan Şenocak yalnız değildir. Yanında Ayasofya’dan kovulan yobaz da vardır." dedi.

'Erk Acarer yalnız değildir'

Acarer'in mesajını alıntılayan Prof. Boynukalın, "Erk Acarer yalnız değildir; yanında Allah’in emrine karşı çıkan şeytan da vardır." diye cevap verdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

İhsan Şenocak Hoca'nın hedef alınan mesajı

"İslam'ın kızı;

Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın; sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına "sultan" demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin!"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fevzi

İslam'ın nuru yükselecek bunun için şeytanlar azapta

Temel KILIÇ

Edille-i Erba'a çerçevesinde İS LÂM'I bilen ve bu yolda ğayret gösteren HİÇBİR MÜSLÜMÂN ACARER MEL'ÛNU nun ARKASINDA OLMAZ VE OLA MAZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23