• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Polislere de yazık” diyen Cübbeli Ahmet Hoca: Oraya gideceğim de İçişleri Bakanlığını zora sokmak istemiyorum

Yeniakit Publisher
2019-09-14 12:58:00 -

Diyarbakır’daki annelere destek veren Cübbeli Ahmet Hoca, “Ben gideceğim de, şimdi ortalık karışacak. Büyük olaylar olur, İçişleri Bakanlığını, zora sokmak istemiyorum.” dedi.

 yeniakit.com.tr  Cübbeli Ahmet Hoca, 12 Eylül’deki sohbetinde, Diyarbakır'da HDP İl Binası önünde eylem yaparak dağa kaçırılan çocuklarını isteyen annelere dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Dış mihrakların CHP-HDP ittifakını savunduğunu, söz konusu cephenin de başta ABD olmak üzere Türkiye düşmanlarına yarandığını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, “Bir tanesi gitmiyor çocuklarını isteyen kıymetli annelerimizin desteğine.” dedi.

Ahmet Hoca şunları söyledi:

Ben gideceğim de, şimdi ortalık karışacak. Büyük olaylar olur, İçişleri Bakanlığını zora sokmak istemiyorum yani. Koruma verecekler, polis verecekler.. Polislere de yazık. Biz zaten dua ediyoruz o annelerimize. Allah, ne kadar daha çocuğu kaçırılan varsa, onlara da bu cesareyi ihsan edip, binlercesinin birleşip bu HDP’nin başına geçirmesini nasip etsin. Yetti canımıza, her gün cenaze okuyoruz, şehitlere okuyoruz. Şu vaziyete bak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cengiz ak

Sen gitmeye karar ver hoca vatandaş sana etten 5uvar örer polisimize gerek bile kalmaz

Abdullah

Kibre bak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23