• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Polis memurları aşılanmaya mı zorlanıyor? Ortaya çıkan görüntü tepkilere sebep oldu!

Yeniakit Publisher
2021-07-31 23:38:00 - 2021-08-01 01:31:34

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Sosyal medyada bir polis amirine ait olduğu iddia edilen görüntülerde polis memurlarına zorunlu aşı olmaları konusunda yaptırım uygulandığı öne sürüldü.

 Yeniakit.com.tr 

Sosyal medyada bir polis amirine ait olduğu iddia edilen görüntüler tepkilere sebep oldu. Karakolda, polis memurlarını uyarmak için çekildiği anlaşılan görüntülerde, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı personele, aşı olmaları yönünde baskı yapıldığı gözlendi.

Videoda, amir olduğu tahmin edilen kişi şunları söyledi:

"Tayini çıkmış arkadaşlar eğer aşı olmuyorsa ilişiği kesilecek. Eğer tayini çıkmamış ve aşı olmuyorsa başka türlü değerlendirmeye alınarak ya merkeze çekilecekler ya da ilçelere gönderilecekler. Çünkü artık insanlar aşı olmayan kişilerle aynı ortamda durmak istemiyor. Aşı olmayan birkaç arkadaşın yerlerini değiştirdik. Aşı olmayan diğer arkadaşlara da Perşembe gününe kadar müsaade ediyoruz. Bu arkadaşlarımız da ivedi şekilde aşılarını yaptırsınlar."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatmanur

Neler oluyor böyle diktatörlük mü geldi yazıktır günahtır insanlara zorla aşı yapamazsınız gavur bile o kadar zorlamiyor asla aşı olmayacagim Berlin'den Selamlar

abdrhman

demokrasilerde mecburiyet zorlama olamaz. akp bu konudada sınıfta kalacak bu gidişle
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23