• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK’lılar hain tuzaklarla ayakta kalmaya çalışıyor

Yeniakit Publisher
2018-06-15 17:44:00 -
PKK’lılar hain tuzaklarla ayakta kalmaya çalışıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mart ayından bu yana devam ettirdiği Kuzey Irak’taki PKK kamplarına yönelik Kararlılık operasyonunda adım adım Kandil’e yaklaşılıyor.

GÖKSEL ÇAĞLAV/ANKARA

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtları ile terör örgütü PKK ve uzantıları olan YPG’nin belini kıran Mehmetçik, Irak’ın kuzeyindeki terör kamplarına yönelik başlattığı Kararlılık operasyonu ile örgütü tamamen bitirmeyi hedefliyor. Örgüte karşı cephe çoğaltarak ilerlemenin daha önceki operasyonlarda da başarı sağlandığını belirten kaynaklar, böylece terörist unsurların bu yöntemle parçalandığına işaret ettiler.

HEP AYNI TUZAKLAMA TAKTİĞİ

Öte yandan, hava harekâtlarında büyük darbeler yiyen terör örgütünün, kara harekatına direnecek gücü kalmadığı için Mehmetçiğin geçeceği güzergahlara tuzaklar döşeyerek ordumuzu yavaşlatmaya çalıştığı öğrenildi. Özellikle terör örgütü destekçilerinin Kandil’e düzenlenecek harekât öncesinde sözde aktivist ve terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bazı sivil toplum örgütlerini harekete geçirerek canlı kalkan senaryosunu devreye sokmaya çalıştıkları ortaya çıktı. “Siviller katlediliyor” süsü vermek için teröristlerin bir çoğuna da sivil kıyafetler giydirildiği, alınan bilgiler arasında.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23