• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Parlamento başkanı tutuklu Yunan askerleri için geldi

Yeniakit Publisher
2018-05-16 18:20:00 -
Parlamento başkanı tutuklu Yunan askerleri için geldi

Yunanistan Parlamentosu Başkanı Nikolaos Voutsis, Edirne'de askeri yasak bölgede yakalandıktan sonra tutuklanan Yunanistan ordusuna mensup iki askeri kaldıkları cezaevinde ziyaret etti.

Yunanistan Parlamentosu Başkanı Nikolaos Voutsis, Edirne'de askeri yasak bölgede yakalandıktan sonra tutuklanan Yunanistan ordusuna mensup Teğmen Aggelos Mitretodis ile Astsubay Çavuş Dimitros Kouklatzis'i ziyaret etmek için karayolu ile Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’nde ziyaret etti.

JANDARMA 4 KİLOMETRE ÇAPTA GÜVENLİK TEDBİRİ ALDI

Edirne'ye gelen Voutsis, F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Yunan askerleri Teğmen Aggelos Mitretodis ile Astsubay Çavuş Dimitros Kouklatzis'i ziyaret etmek üzere cezaevine gitti. Edirne Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Edirne Valiliği kararıyla cezaevi çevresinde 4 kilometre çaplı alanda üst düzey güvenlik tedbiri alarak, gazetecilerin görüntü almasına ve cezaevi tarafına geçişine izin verilmedi.
Cezaevine, ana arter yerine, köyler arasında kullanılan alternatif bir güzergahtan giden Yunanistan Parlamentosu Başkanı Nikolaos Voutsis ile Yunan askerlerin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Cezaevi çıkışı yine aynı güzergahı kullanan Voutsis’in karayolu ile İstanbul’a oradan da havayolu ile Dedeağaç’a döneceği bildirildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23