• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Otomatik iniş sistemli “HondaJet Elite II” piyasaya çıkıyor

Yeniakit Publisher
2022-10-30 13:01:00 -
Otomatik iniş sistemli "HondaJet Elite II" piyasaya çıkıyor

Honda Motor, daha uzun menzilli ve otomatik iniş sistemine sahip popüler iş jeti “HondaJet Elite II” modelini piyasaya sürecek.

Jet uçak üreticisi Honda Aircraft şirketinin açıklamasına göre Japon firma, daha uzun menzilli ve otomatik iniş sistemli yeni iş jetini satışa sunacak. Önceki modele kıyasla daha büyük yakıt tankına sahip yeni model, 6.95 milyon dolarlık fiyat etiketine ve 2 bin 865 kilometre menzile sahip olacak. Seyir halinde hız kontrolüne yardımcı olmak amacıyla HondaJet Elite II’nin kanatlarına performans artırıcı yer rüzgarlığı eklendi. ABD havacılık otoritelerinden gerekli sertifikalandırmaların sağlanması sonrası yeni jetin müşterilere teslimatı kasım ayında başlayacak. Yeni modelde kullanıma sunulacak acil durumlarda otomatik iniş sistemi gibi otomasyon işlevleri, gelecek yıl sonuna dek uyarlanabilecek.

Honda Aircraft Üst Yöneticisi (CEO) Yamasaki Hideota, yaptığı açıklamada, “HondaJet Elite II, konfor ve stilin tüm cephelerinde kategorisinin sınırlarını zorlayacak” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Haydar

Bu iş jetinin hatalı bir tasarımı var motorlar yanlış yere montaj olduğu için çok sorun çıkarıyor alan bin pişman. Araştırın hiç doğru dürüst uçamadığını göreceksiniz

Fikir

Polis evine saldırı olayını da araştırın ki terörün arkasında kimlerin oldugu da bu konuşmalarla ortaya çıkmış olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23