• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Orgeneral Hulusi Akar'ın şaşırtan ifadesi!

Yeniakit Publisher
2016-07-27 09:50:00 -
Orgeneral Hulusi Akar'ın şaşırtan ifadesi!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimiyle alakalı verdiği ifadede odasıyla ilgili verdiği bir ayrıntı oldukça dikkat çekti.

Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar şikayetçi sıfatıyla savcılığa verdiği ifadede olay bittikten sonra odasına gittiğinde odasında bir takım değişiklikler yapılmış olduğunu anlattı.

“Olayların ardından karargâha ikinci Başkanım Org. Yaşar Güler benden bir gün önce gelmişti. Bana anlattığı bir gariplik, ki odamın gayet toplu ve düzenli olduğu hususudur. Oysa ben odadan şiddet kullanılarak götürülmüştüm. Kitap, kırtasiye malzemeleri, çikolata, yiyecek, içecek, gazete kupürleri, hediyelik eşyalar nedeniyle normalde kalabalık görünmesine rağmen çok sade ve düzenli bulunmuş. Devlet Bahçeli tarafından hediye edilen ve odamda hatıra maksatlı duran tabanca ve beni götürdüklerinde Emir Subayı odasında kaldığını düşündüğüm şahsi cep telefonum bulunamamıştır. Bu husus, bende makamın bir başkası için hazırlanmış olduğu kanaatini doğurmuştur.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23