• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öğrenci kılıklı teröristlerden Boğaziçi'nde YPG'ye destek eylemi

Yeniakit Publisher
2018-03-19 15:48:00 - 2018-03-19 18:36:27
Öğrenci kılıklı teröristlerden Boğaziçi'nde YPG'ye destek eylemi

Boğaziçi Üniversitesi'nde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için lokum dağıtmak isteyen öğrenciler, terör yandaşları tarafından engellendi. Terör seviciler "İşgalin katliamın lokumu olmaz", "Kürdistan faşizme mezar olacak" pankartı açarak YPG'ye açıkça destek verdi.

Boğaziçi Üniversitesi kuzey kampüsünde yaşanan olayda, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için bir grup öğrenci lokum dağıtmak istedi.

TERÖR YANDAŞLARI ENGEL OLDU

Lokum dağıtmak için masa kuran öğrenciler, "İşgalin katliamın lokumu olmaz", "Kürdistan faşizme mezar olacak" pankartı açan 20 kişilik terör seviciler tarafından engellendi.


KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ


Sloganlar atarak masanın etrafında toplanan PKK seviciler, öğrencilere fiziksel ve sözlü saldırıda bulundu. Bu gruba okul güvenliğinin müdahale etmemesi de dikkat çekti.

 

Konuyla ilgili Boğaziçi Üniversitesi'nden tarafımıza açıklama şu şekildedir;

Yeniakit.com.tr’de “Öğrenci kılıklı teröristlerden Boğaziçi’nde YPG’ye destek eylemi” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili tarafınızı bilgilendirme ihtiyacı hissedilmiştir.

Öncelikle Boğaziçi Üniversitesi olarak, terörün hiçbir çeşidine müsamaha göstermediğimizi önemle vurgular ve bu kapsamda haberinizin başlığının Üniversitemizin saygın kimliğine yönelik maksadını aşan bir mahiyet taşıdığını belirtmek isteriz. Haberde ifade edildiğinin aksine, üniversite idaremizin onayı dışında yapılan gösterilere Emniyet güçleri müdahale etmiştir. İzinsiz olan bu eylemle ilgili sorumlular hakkında ayrıca gereken disiplin işlemleri uygulanacaktır.
Boğaziçi Üniversitesi olarak geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin hassasiyetlerini paylaştığımızı belirtiriz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Saygılarımızla,
Boğaziçi Üniversitesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23