• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

OdaTV yazarı Soner Yalçın! Peygamber Torunu ilan ettiği Kılıçdaroğlu’nu şimdi ‘tilki’ ilan etti.

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
OdaTV yazarı Soner Yalçın! Peygamber Torunu ilan ettiği Kılıçdaroğlu’nu şimdi ‘tilki’ ilan etti.

Soner Yalçın 23 Mayıs 2010 tarihinde Hürriyet gazetesindeki köşesinde, "Kılıçdaroğlu hakkında bilinmeyen tek gerçek" başlıklı bir yazı kaleme almış ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun soyunun, Hz. Muhammed’in soyundan gelen Seyyid Mahmud Hayrani’ye dayandığını yazarak “Seyyid” ilan etmişti. Yalçın şimdi de Kılıçdaroğlu’nu “tilki” ilan etti.

Araları bozulana kadar Kılıçdaroğlu’nun sade yaşam tarzından, siyasi dürüstlüğünden, Adalet yürüyüşünden bahseden Soner Yalçın bu günkü yazısında Kılıçdaroğlu’nu ‘Tilki’ye benzetti.

Soner Yalçın, “CHP'nin "aslanları" ve "tilkileri"... Biri yine oyuna geliyor” başlıklı yazısında Kılıçdaroğlu’nu eleştirmeye devam ederek şöyle yazdı;

“İki yıl önceydi.

Bırakın “bizim mahalleyi” yakın çevremde bile herkes bana karşıydı. Hatta onun hakkında övücü yazı yazmamı bile isteyen oldu.

Yok yazmadım. Görüyordum ve gördüklerimi yazmam benim mesleğime olan inancım, sorumluluğum idi…

Evet, Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması, seçime girmesi hataydı; kazanamayacağı belliydi.

Daha aday olmadan önce “yapma-etme” diye yazılar yazdım. Dinletemedim.

Dinlemedikleri gibi gölgelerine aldıkları çömez gazetecileri üzerime saldırttılar: “Beşli Çete Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemiyor!” Oysa tersi doğruydu, iktidarın karşısında görmek istediği tek isim Kılıçdaroğlu idi!

Kılıçdaroğlu ve çevresindekiler, şahsi beklentileri sebebiyle muhalif seçmeni kandırdı.”

Sayın Yalçın, Yakın çevresinin Kılıçdaroğlu için övücü yazılar yazması için baskı yaptığını ve yazmadığını iddia ediyor.

Oysa Kılıçdaroğlu’nu öven yazısının Türkiye’de günlerce manşetlerde kaldığından hiç bahsetmiyor.

Soner Yalçın 23 Mayıs 2010 tarihinde Hürriyet gazetesindeki köşesinde, "Kılıçdaroğlu hakkında bilinmeyen tek gerçek" başlıklı bir yazı kaleme almış ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun soyunun, Hz. Muhammed’in soyundan gelen Seyyid Mahmud Hayrani’ye dayandığını yazarak “Seyyid” ilan ettiğini unutmuş. Şimdi de Seyyid ilan ettiği Kılıçdaroğlu’nu “Tilki” ilan etti.

Bugünkü yazısında Yalçın, Hayvan benzetmesi yaparak şu hikayeyi anlatıyor;

“CHP’ye gerekli olan akıllı güçtür. Machiavelli, “Prens” kitabında CHP’ye yol gösteriyor aslında: “Bir prensin, hayvan gibi davranmayı iyi bilmesi gerektiğine göre, hayvanlar arasından aslan ile tilkiyi seçmelidir. Çünkü aslan kendini tuzaktan koruyamaz ve tilki de kurtlardan kendini savunamaz. Bu yüzden tuzakları tanımak için tilki, kurtları korkutmak için aslan olmak gerekir…” Özgür Özel’in akıllıca yaptığı buydu. Ama tilki kurnazlığından vazgeçmiyor!”

Sebebinin ne olduğu bilinmez, birden İmamoğlu yanlısı olan Soner Yalçın, Özgür Özel’i bir aslana benzetirken önceden Peygamber torunu ilan ettiği Kılıçdaroğlu’nu şimdi de ‘tilki’ ilan etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Olabilir

Tilki ama ülkesini düşünen bir tilki. Dünya çok kritik bir dönemden geçiyor. Trumph la birlikte delirmiş bir dünya gündemi türkiye ninde varlığını tehdit edecek burada milli birlik çok önemli bazı grupların chp operasyonu ile ülkeyi ele geçirmesi de bir tehlike kılıçdaroğlu milli bir insan bu tehlikeyle savaşır

Kadir

Maalesef biz hep aldaniyoruz herkesi kendimiz gibi dürüst zannediyoruz Müslüman kitlenin saflığı koyunlugu bu yönde yoksa onlar hep kurt ve canavarlar devam ediyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23