• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nihat Genç CHP'lilere açtı ağzını yumdu gözünü

Yeniakit Publisher
2018-05-30 17:53:00 - 2018-05-30 17:55:27
Nihat Genç CHP'lilere açtı ağzını yumdu gözünü

ODA TV'nin Kemalist yazarı Nihat Genç, bugünkü yazısında CHP'nin 24 Haziran seçimleri için açıkladığı seçim bildirisini çok sert bir dille eleştirerek bu ihanet şebekesine yüzde 25 oy veren kesimin cehalet içinde olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde CHP 24 Haziran seçimleri için seçim bildirgesini açıkladı. ODA TV'nin Kemalist yazarı CHP'in bildirgesini için 'Cumhuriyet'i kuran partinin Cumhuriyet'i yıkma bildirgesi hepimizi düşündürsün.' ifadelerini kullandı.

Bu bildirgenin CHP'liler tarafından değil ancak FETÖ'cüler tarafından yazılmış olabileceğini söyleyen Genç, bildirgenin Sevr'den de beter ifadeler taşıdığına deyindi.

İşte Genç'in o yazısı;

Cumhuriyet'i kuran partinin Cumhuriyet'i yıkma bildirgesi hepimizi düşündürsün.

Cumhuriyet'i kuran partinin ancak PKK ve FETÖ’cüler yazabilir dediğimiz ihanet bildirgesi Cumhuriyet Tarihi'nde bir dönüm noktasıdır.

Sevr'den beter ifadeler taşıyan bu bildirgenin yeni CHP tarafından yazılmış olması senin benim hepimizin fikir hayatında da bir dönemin sonudur.

(...)Vatan, düşmanları PKK ve FETÖ ve emperyalistler tarafından ele geçirilince, varlığını ve anlamını yitirir.

Ele geçirilmiştir, bu yüzden bir dönemin sonundayız.

Ancak ben sorunu 'ihanette' değil hala cehalette arıyorum, evet, tepede partiyi gasp eden şebeke ihanet içinde olabilir ama asıl aşağıdaki yüzde yirmi beşlik seçmenin cehaletini ortaya koymalıyız.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bir 'kemalistim' bir 'Atatürkçüyüm' lafına tav olan bir cehalet!

Ben kemalistim diyen herkesi alkışlayan bir cehalet!

(...)Bu kafası karışık ya da etkisiz ya da cahil kitleleri hangi ideoloji hangi yazar hangi gazeteler beslemiş ve bu ihanet bildirgesini kaleme alma cüretini gösteren şebekeyi CHP'ye kimler taşımıştır.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23