• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nedim Şener uyardı: Herkes hazır olsun! Alarm zilleri çalıyor

Yeniakit Publisher
2020-06-01 00:48:00 -

Katıldığı televisyon programında Nedim Şener, "Belli süreçler Türkiye'de tetiklenmeye başlandı. Herkes hazır olsun." uyarısında bulundu.

Camide müzik ve Hrant Dink Vakfı'na tehdit provokasyonlarını katıldığı canlı yayında değerlendiren Nedim Şener, ''Belli süreçler Türkiye'de tetiklenmeye başlandı. Herkes hazır olsun. Alarm zilleri çalıyor...'' ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AYH8N ERG8N8Z EWET

Mezhepçilik ve ırkçılık olmadığı sürece bu süreçler koplo teorisinden öteye gitmez ABD ye bakın. ABD federal yapısı suluk misali kendi değerlerinide emer hale geldi üzerine tuz döksen kabuk kalınlaştı.Dünya rahatsız.Global değerleri taşıyamıyor. Secim kabuğu kıracak yada global değerleri taşıması açısından zaafiyet göstermeyen adayı iktidara taşımalı. dramın katmerlisi insan hakları üzerinde kurulan tuzaklarda sözde olan demokrasi sorgulanarak yapılıyor.Irkcılik hortlatılarak senaryo gerçekleştiriyorlar fahri bey.insan hakları evrensel beyannamesi malesef peygamber efendimizin veda hutbesinden öteye gidemedi.Dinler üzerinden nemalanan en muhafazakâr protestan Bu Trump ki Irkların kardeşliğini öldürüyor.ABD demokrasisi bunu aşması lazım.Ne yazıkki sokaktaki insan bu konuda daha yapıcı ve duyarlı.İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASİN işte ABD insanın değer yargısı batı başkentleri de bunu sokaklarda sorguluyor. İnsan varsa Nazizm hegemonyasının kardeşleri, yandasları totaliter birer beladır.Trumpizm sokakta başarılı olursa İnsan kutuplaşması ABD'ın ipini çeker.

Cevabım: Kes dırıltıyı,

Her gazeteciyi karşısında bulan; 'herkes hazır olsun' nutukları atmaya başlıyor. Çok mu meraklıydık lan seni dinlemeye.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23