• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nedim Şener uyardı: Herkes hazır olsun! Alarm zilleri çalıyor

Katıldığı televisyon programında Nedim Şener, "Belli süreçler Türkiye'de tetiklenmeye başlandı. Herkes hazır olsun." uyarısında bulundu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mehmet

Hadi lan 
  • 6 Yıl Önce

Tuncer.

Nedim Şener şu anda Türkiye'nin ve Fetöcülerin nabzını tutan tehlikeyi fark eden basiretli bir gazeteci o söylüyorsa emin olun dediklerinin çıkma olasılığı çok yüksektir
  • 6 Yıl Önce

YILDIRIM

Ne darbesi be bundan sonra darbe marbe yok, millet darbe edile edile darbe yapmayı öğrendi. Darbe yapmak isteyenlere darbe yapılır ona göre.
  • 6 Yıl Önce

Yasemin

Manyakta nerden çıktı, efendileri yerlerde sürünüyorlar adam ne konuşuyor, Türkiye eski Türkiye değil 15 temmuzda görüldü darbecilere artık biz DARBE yapıyoruz. hem de en güçlü silahlar, karşısında iman İMAN gücü REİSİN bir emrine bakar.
  • 6 Yıl Önce

Rabia Zafer

Ne Yaparlarsa Yapsınlar Asla Başaramayacaklar. Şerefsiz Hain Alçaklar. Devlet Ve Millet Buna Asla İzin Vermeyecek. Hiç Şüphesiz ki.
  • 6 Yıl Önce

chpnin darbe tehditlerinin üzerine bunlar geliyor! chpnin kemesi nedim de tehdit edercesine ötüyor! bir şeylere hazır olmak lazım! bu kez 15 temmuz gibi gafil avlanmamak ümmete dağıtılacak silahlar ve sadat gibi darbe karşıtı kuvvetlerin desteğiyle biraz can yakmak lazım! tele 1 tv halk tv fox star tv haberpuşt diye bir kanal kalmamalı!
  • 6 Yıl Önce

Cevabım: Kes dırıltıyı,

Her gazeteciyi karşısında bulan; 'herkes hazır olsun' nutukları atmaya başlıyor. Çok mu meraklıydık lan seni dinlemeye.
  • 6 Yıl Önce

AYH8N ERG8N8Z EWET

Mezhepçilik ve ırkçılık olmadığı sürece bu süreçler koplo teorisinden öteye gitmez ABD ye bakın. ABD federal yapısı suluk misali kendi değerlerinide emer hale geldi üzerine tuz döksen kabuk kalınlaştı.Dünya rahatsız.Global değerleri taşıyamıyor. Secim kabuğu kıracak yada global değerleri taşıması açısından zaafiyet göstermeyen adayı iktidara taşımalı. dramın katmerlisi insan hakları üzerinde kurulan tuzaklarda sözde olan demokrasi sorgulanarak yapılıyor.Irkcılik hortlatılarak senaryo gerçekleştiriyorlar fahri bey.insan hakları evrensel beyannamesi malesef peygamber efendimizin veda hutbesinden öteye gidemedi.Dinler üzerinden nemalanan en muhafazakâr protestan Bu Trump ki Irkların kardeşliğini öldürüyor.ABD demokrasisi bunu aşması lazım.Ne yazıkki sokaktaki insan bu konuda daha yapıcı ve duyarlı.İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASİN işte ABD insanın değer yargısı batı başkentleri de bunu sokaklarda sorguluyor. İnsan varsa Nazizm hegemonyasının kardeşleri, yandasları totaliter birer beladır.Trumpizm sokakta başarılı olursa İnsan kutuplaşması ABD'ın ipini çeker.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23