• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Kemal tüccarlığı yapan isimden Kemalistleri kızdıracak açıklama: Bana bu parayı vermişler çok mu?

Yeniakit Publisher
2019-11-27 13:18:00 -

Seküler yobazlar, Atatürk sömürüsü üzerinden devasa paralar kazanmaya devam ediyor. Mustafa Kemal'i kazanç kapısı olarak gören isimlere bir yenisi daha eklendi. Mustafa Kemal'e benzerliği ile tören ve organizasyonlara katılıp para kazanan Göksel Kaya, pişkin bir açıklamada bulunarak "Benim başka gelirim yok ki. Özel okullar öğrenci başına yıllık 50 bin alıyorlar, bana 5 bin TL vermişler çok mu?" dedi. Kaya'nın açıklamaları Kemalistleri fena kızdırdı.

Son dönemde Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini bir kazanç kapısı haline getirdi. Yakın zamanda Yılmaz Özdil, Can Dündar ve Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Kemalistleri sömürürken son olarak tek özelliği Mustafa Kemal’e benzemek olan Göksel Kaya sahneye çıktı. Kaya, katıldığı organizasyonlarda Mustafa Kemal rolüne girerek yüz binlerce lirayı cebe indiriyor.

29 Ekim ve 10 Kasım'da birçok etkinlik ve organizasyona katılıp Mustafa Kemal rolüne girip binlerce lira kazanan Göksel Kaya, son dönemde eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sosyal medyada birçok kesimin tepki gösterdiği Kaya, katıldığı bir programda kendisini akılalmaz şekilde savundu.

Kaya, sayısız üniformanın içerisine girdiğini ve bu durumun çok zor olduğunu iddia ederek "Atatürk benzerliğimi kullanarak etkinliklere katılıyorum. Para da alıyorum. Benim başka gelirim yok ki. Özel okullar öğrenci başına yıllık 50 bin alıyorlar, bana 5000TL vermişler çok mu?” diyerek tepki çekti.

Köylülerini dolandırmış

Mustafa Kemal'e benzerliğini kullanan Göksel Kaya'ya köylüleri de tepki gösteriyor. Çıldır İlçesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Durmuş Akçay, "Saçını, başını, kaşını boyayarak Atatürk olunmaz.Bu adamla aynı köyden olmaktan utanç duyuyorum. Burada kendi köylülerini araçlarına sigorta yapacağım diye dolandırdı. Derneğe girmesini yasakladık. Buralara gelemez. Gittiği her yerde 'İzmirliyim' diyor. Aslını inkar eden adama itibar edenlere şaşıyorum. Eski adı Tatalet olan köylülerimiz bile bu adama selam vermiyor. Atatürk'e sevgisi, muhabbeti olan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bir sahtekara inanmayın. Buna bir kuruş para değil, selam bile vermeyin. Bunu dövüp kovduk dernekten" dedi.

Sosyal medyada tepki büyük

Mustafa Kemal'e olan benzerliği nedeniyle adeta tüccarlık yaptığı belirtilen Göksel Kaya, bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu. Daha önceleri Mustafa Kemal'i taklit etmekle ve bunu istismar etmekle suçlanan oyuncu, suçlamalara aldırmadan yaptığı son hareketle yine tepki çekti. Geçtiğimiz 10 Kasım günü M.Kemal'im giydiğine benzer bir frak giyerek halkı selamlayan Kaya, ortaya çıkan yeni görüntülerde askeri üniforması giyerek at üzerinde geziyor. Sosyal medyada, Atatürk'ün 81. ölüm yıldönümünde, Kaya'nın 29 Ekim'deki videosu üzerinden tepki gösteriliyor. Tek özelliği Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği olan Göksel Kaya, son dönemde yaptıklarıyla eleştiri oklarının hedefi oldu. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Kaya'ya, 10 Kasım'da da sert mesajlar geldi. 29 Ekim'deki kutlamalarında vatandaşları selamladığı videoyu paylaşan sosyal medya kullanıcıları tepkilerini sürdürdü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ERSİN

ADAM EKMEĞİNİ KAZANIYOR CHP EMEĞE SAYGILI OLMALI

abdrhman

enaayiliklerine doymasınlar buna para verenler. neresi benziyorki
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23