• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslümanlardan İslam düşmanlarına tepki

Yeniakit Publisher
2019-09-23 11:25:00 - 2019-09-23 11:30:00
Müslümanlardan İslam düşmanlarına tepki

ABD'deki Hindistan kökenli Müslümanlar, Donald Trump’ın ABD’yi ziyarete gelen Müslüman düşmanı Hindistan başbakanı Modi için hazırladığı karşılama programına tepki gösterdi.

Münübe Yılmaz

ABD'deki Hindistan kökenli Müslümanlar, Donald Trump’ın ABD’yi ziyarete gelen Müslüman düşmanı Hindistan başbakanı Modi için hazırladığı karşılama programına tepki gösterdi. Radikal islama karşı beraber savaşacaklarını dile getiren ve Texas’ın Houston şehrinde 50 bin Hindistan kökenli Amerikalının katıldığı karşılama programını protesto etmek için toplanan Müslümanlar “Hindistan’ın ırkçı ve seküler yönetimi Modi’nin hükümetiyle beraber yıllardır Müslümanlara eziyet ediyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler. “Keşmir’e özgürlük”, “Keşmir acı, Hindistan ise utanç içerisinde” pankartları taşıyarak Müslümanlara destek veren bir grup Hindu ise, dinlerin temelinde sevgi ve hoşgörü olduğunu hatırlatarak, Hindistan’da hakları gasp edilen Müslümanlara destek verdiklerini açıkladılar. Ülkesinde kötüye giden ve buhranın eşiğine gelen ekonomiyi unutturup, insanların milliyetçi duygularını sömürmek için Keşmir’i gündem meselesi haline getiren Modi, Houston’daki programda ABD’deki 11 Eylül saldırıları ile 26 Eylül’de Mumbai’de gerçekleştirilen saldırıların benzer olduğunu ileri sürüp “Tüm dünya bu insanların kim olduklarını gayet iyi biliyor” diyerek Müslümanları hedef göstermişti. Modi’nin Müslüman karşıtı konuşmasına destek veren Trump ise radikal İslama karşı Hindistan’ı sonuna kadar destekleyeceğini dile getirmişti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

EKOLL

Kafirler bir oluyor. Müslümanlar birbirini yiyor. Yazık bu siyonist oyununa gelenlere.

şenay doğan

çini onore edenlerin abdyi hinduları onore ediyor diye kınamaya hakkı yok herkes önce kendini kınasın da sıra öyle abdye gelsin allaha emanet ol ya habiballah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23