• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslüman dövüşçü Nurmagomedov'dan olay sözler: Rusya bayrağı taşımıyorum çünkü...

Yeniakit Publisher
2019-11-10 18:04:00 -
Müslüman dövüşçü Nurmagomedov'dan olay sözler: Rusya bayrağı taşımıyorum çünkü...

Karma dövüşte hafif siklet dünya şampiyonu Habib Nurmagomedov, müsabakalarda neden Rusya bayrağı taşımadığını açıkladı.

Karma dövüşte hafif siklet dünya şampiyonu olan ünlü Rusyalı Müslüman sporcu Habib Nurmagomedov, müsabakalarda Rusya bayrağını kullanmaması nedeniyle gelen eleştirilere yanıt verdi.

Russia Today'in haberine göre, basın toplantısında konuyla ilgili soruyu yanıtlayan Dağıstan kökenli Nurmagomedov, “Neden mi Rusya bayrağını taşımıyorum? Bu soruyu bekliyordum. Bayrağı taşıyan ve ülkeyi temsil ettiklerini söyleyen kişilerden farklı olarak, ben kadınlara şiddet uygulamıyorum ve yaşlıları dövmüyorum. Ben vatanımı kendi uygun gördüğüm şekilde temsil ediyorum. Bayrak taşımanın, vatanseverlik göstergesi olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Nurmagomedov kimdir?

Habib Abdulmanapoviç Nurmagomedov, Avar türk asıllı Rus karma dövüş sanatçısı. Şu anki UFC hafif sıklet şampiyonudur. 28 müsabakalık yenilgisiz kariyeriyle, karma dövüş sanatlarında güncel en uzun süre yenilgisiz seriye sahip dövüşçüdür. UFC'nin ilk Rus ve ilk Müslüman şampiyonudur.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan kafkas

Neresi olay şimdi bu sözlerin, adam sade Rus bayrağı değil genelde bayrak taşınmasına karşıyım diyor! Diğer konu avarlar dağıstan 'ın yerli halkındır, türk değiller! Kalın sağlıcakla

Ziya

ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23