• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhtar ve devlet memuru kaçak kazı yaparken JASAT’a yakalandı

Yeniakit Publisher
2020-02-29 10:28:42 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Muhtar ve devlet memuru kaçak kazı yaparken JASAT’a yakalandı

Denizli’de kaçak kazı yapan ve aralarında 1 muhtar ile 1 kamu görevlisinin de olduğu define avcıları jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Denizli’de kaçak kazı yapan ve aralarında 1 muhtar ile 1 kamu görevlisinin de olduğu define avcıları jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslardan 8’i adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Tavas ilçesinde meydana geldi. Bölgede kaçak kazı yapıldığına dair bilgi alan JASAT timi fiziki takibe başladı. Ardından harekete geçen jandarmanın dedektifleri 10 şahsı kazı yaptıkları yerde suçüstü yaptı. Şahısları gözaltına alan JASAT timi ardından karakola götürdü. Gözaltına alınanlar arasında 2 kişi ilk ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, aralarında 1 mahalle muhtarı ve 1 devlet memurunun da olduğu 8 kişi işlemlerinin ardından Tavas adliyesine sevk edildi. Adliyeye çıkarılan şahısların bazılarının kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını görünce yüzlerini saklamaya çalışmaları dikkatlerden kaçmadı. Şahısların savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılmaları bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23