Muharrem’e saygı da yok para da yok
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Gel bakalım Muharrem!” sözleriyle CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen Muharrem İnce’nin, maddi imkansızlıklar sebebiyle seçim kampanyası yürütmekte zorluk çekebileceği bildiriliyor.
OSMAN YİĞİT / ANKARA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Gel bakalım Muharrem!” sözleriyle CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen Muharrem İnce’nin, maddi imkansızlıklar sebebiyle seçim kampanyası yürütmekte zorluk çekebileceği bildiriliyor.
İNCE’NİN BÜTÇE TALEBİ REDDEDİLDİ!
CHP kulislerinden edinilen bilgilere göre, partiye yapılan hazine yardımları ve milletvekili adaylarından alınan başvuru harçlarından seçim kampanyası için pay istediği belirtilen İnce’nin bu talebi parti yönetimince reddedildi.
“GENEL MERKEZDEN BÜTÇE ÇIKMADI..”
Bir konuşmasında, “Mal nasıl götürülür, ben çok iyi bilirim” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu’nun, parti başkanlığına geldiği 2010 yılından itibaren seçim kampanyalarının külfetini adaylara yıktığı biliniyordu. 24 Haziran seçimleri için de adaylardan seçim kampanyalarını kendilerinin yapmalarının istediği belirtilirken; cumhurbaşkanlığı adayı Muharrem İnce’nin de, kendisinden finans talep eden ekibine ve gönüllülere, “Genel Merkez’den bütçe çıkmadı. Başımızın çaresine kendimiz bakacağız” cevabını verdiği öne sürüldü.
BU ADAM MI ÜLKEYİ YÖNETECEK?
Geçtiğimiz gün CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere parti genel merkezine gelmişti. İnce asansörle genel başkanın makamına çıkmak için asansöre bindi. Ancak kalabalık sebebiyle asansörde yer bulamayan Muharrem İnce, “Ben ineyim” diyerek asansörden inmiş, daha sonra bir partilinin yer vermesi üzerine asansöre tekrar binmişti.
“BU KAFAYLA İKTİDAR OLUNMAZ”
Bu sırada kendisini saygısızlık yapılması üzerine sinirlenen İnce, “Partinin neden iktidar olamadığı belli. Bu kafayla iktidar olunmaz. Böyle bir şey olur mu ya” diyerek duruma tepki göstermişti.