• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce'den dikkat çeken ifade: Ben büyük bir suç işledim

Yeniakit Publisher
2021-10-25 16:59:00 -
Muharrem İnce'den dikkat çeken ifade: Ben büyük bir suç işledim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Ben CHP’de büyük bir suç işledim. O yüzden beni istemediler. Beni çok seviyorlardı, 24 Haziran akşamından itibaren beni sevmediler ve partiden gitmem için her şeyi yaptılar. CHP tabanından özür diliyorum. Ben 41 yıl sonra seçimde yüzde 30 barajını aştırdım. Özür dilerim aştırdığım için. 8 puan fazla almaktı benim suçum." dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursa’da bir dizi programa katıldı.

İnce, basın mensuplarına açıklamalar yaparak, sorularını cevapladı.

"Ben CHP’de büyük bir suç işledim"

İnce, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olurum, karşısında olmam” sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

“Ben CHP’de büyük bir suç işledim. O yüzden beni istemediler. Hatta gitmemden mutlu oldular. O lafları ben ettim doğrudur. Ziraat Bankası’nda yanlış olur, Muharrem İnce’de olmaz. Sözüm söz ben onları söyledim. Beni çok seviyorlardı, 24 Haziran akşamından itibaren beni sevmediler ve partiden gitmem için her şeyi yaptılar. 24 Haziran’da bir seçim oldu. Seçim bitti 56 gün sonra değerlendirme toplantısı yapıldı. Oraya beni çağırmadılar. Assolist benim, siz ne toplantısı yapıyorsunuz? Seçimi ben yaptım, toplantıyı onlar yaptı. Utanmadınız mı o toplantıyı yapmaya? Yazıklar olsun size. Ben seçimi yaşadım. Kortizonlu iğneleri ben yedim. Benim sesim kısıldı, ben yenildim. Siz aday olamadınız. Suçum neydi biliyor musunuz? CHP tabanından özür diliyorum. Ben 41 yıl sonra seçimde yüzde 30 barajını aştırdım. Özür dilerim aştırdığım için. 8 puan fazla almaktı benim suçum.”

İnce, sözlerine şöyle devam etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“İzmir’de Kılıçdaroğlu da ben de adaydım. Kılıçdaroğlu milletvekili listesinin üst başındaydı, cumhurbaşkanı adaylığında adım vardı. Benim oyum sadece İzmir’de 350 bin fazlaydı. Herhalde Bursa’da 110 bin fazlaydı. 81 şehrin 81’inde de partinin aldığı oydan fazla oy aldım. Ben 8 puan fazla oyu alınca bu arkadaşlar başarı istemiyorlar. Sevmediler bu durumu. Ben de ayrıldım.”

Muharrem İnce daha sonra Memleket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı açılışını gerçekleştirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Barış

Sayın ince sanki bir şeyler içinizde ukde kalmış sanki böyle eziklik var içinizde 

Muharrem bey

Siz muhafazakar bir ailenin bir Ferdi olarak zaten orda durmaniz hataydi.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23